NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

King kong

Slutade jobbet vid 10 och mamma plockade upp mig så åkte vi sedan hem till ett par kompisar till mamma och pappa där dom var. Så har jag och Emil kollat på King kong haha, aldrig sätt den innan så det var lite roligt, små skum film dock men ändå bra. Nu har jag precis lagt mig i sängen och ska väl försöka sova snart, men först checka igenom instagram och läsa klart lite bloggar, godnatt finisar sov gott och hoppas att ni har en grym lördags kväll !

It's society who's ugly

"Du är annorlunda" annorlunda till skillnad från vad? Jag kan inte på allvar förstå varför annorlunda är något negativt .. eller hur? Är vi inte alla olika? Vad jag försöker säga till er ... är att du föddes annorlunda, så låt dig inte tryckas ner av samhällets ideal av " vacker " för du är vacker oavsätt vad folk säger eller försöker få i en att tro. Samhället känner inte dig, det vet inte hur vacker du är ..så visa dom det, visa smahället att " the socitey's way of beauty " inte är en viss storlek på hur smal man är, att ha mellanrum mellan benen, inte har några som helst brister på ens kropp, eller hur lång eller kort man är, att vara vacker är inte en ideal bild på att vara " perfekt " att vara vacker är att ha en självkänsla och självförtroende som lyser igenom, som visar allt och alla runt omkring en att man är nöjd med hur man ser ut, nöjd med vem man är. Att vara vacker är inte att dölja sina brister så bra man kan utan att framhäva dom, att älska dom. 

När jag hör sånt här snack jämt om att man inte är " så smal som man borde vara " eller " så perfekt som samhället säger att man ska vara " Då tänker jag på Marilyn Monroe, som är känd för att vara en av de mest vackraste kvinnorna i historien. Hon är en sexikon. Trots att hon inte är en size zero. Hon HAR former, hon har bristningar, hennes lår gick ihop, hon hade valkar, hon var VACKER. Hon var kurvig. Och det viktigaste av allt är enligt mig att hon aldrig kände sig osäker, hon visste hela tiden vem hon var och det är inspirerande. Folk borde tänka och vara mer som Marilyn var, självsäker och älskade sin kropp. 

Så var självsäkra tjejer, ni är vackra, ni är sexiga, ni är en Marilyn. Så var så vacker som du är tänkt att vara, så vacker som du känner dig och ge fingret åt samhället. " Din kropp, dina regler. Låt inte samhället förstöra dig. " 

Jobba jobba

Hej på er, tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag drar bort till jobbet och jobbar. Det är inventering som gäller ikväll och jag mår faktiskt lite bättre idag, är inte lika förkyld så det är skönt och min vagel i ögat har gått ner lite men vågar ändå inte sminka mig så det blir värre så, japp jag drar till jobbet förkyld med en vagel osminkad! great. 

Godmorgon lördag

Vaknade för en stund sen och ligger i badet just nu, kände att det var det jag behövde just nu. En bra start på dagen enligt mig. Ska göra en inpackning nu och ha i håret någon timme. Ligga här i skummet och bara lyssna på go musik och slappa lite.

Girls Just Wanna Have Fun

Hej finisar! 
När jag kom hem från skolan så somnade jag raklång i soffan, var så himla trött så har vart skönt att få sova några timmar så nu är jag lite piggare. Precis ätit och nu tänkte jag sätta på en gammal klassiker, älskar den filmen haha den är så bra! har ni inte sätt den så borde ni faktiskt göra det, en riktig tjejfilm!

Skulle gått på krogen ikväll egentligen med lite vänner men jag mår inte tillräckligt bra för det och vill hellre ta och bli frisk nu någon gång så jag kan få dra igång med träningen och allt. Så ska ta de lugnt ikväll, sova ordentligt, kurera mig, ta de lugnt imon och sen jobba kväll och förhoppningsvis så är jag på bättringsvägen. Vad ska mina fina läsare hitta på ikväll ? Glad

Again

Lång rast och thai lee igen, haha vi är fan stammisar här, vad ska ni göra idag?😊

Kaffe? Ja tack!

Godmorgon! Sovit jätte skönt idag och känner mig alldeles utvilad super skönt. Sitter och dricker kaffe och pratar med mamma, börjar kvart över 10 idag så rätt skönt att ta det lite lugnt.

Tänkte säga godnatt

Hej kom precis hem från jobbet, eller för en stund sen men men. Tänkte egentligen bara säga godnatt och lägga mig för är sjukt trött, gick upp 6 imorse och kom hem nu liksom..är helt slut . Börjar kvart över tio imon i alla fall så det är rätt skönt men funderar på och gå upp rätt så tidigt ändå och duscha och göra en god frukost och faktiskt försöka äta upp frukosten för en gång skull haha, jaja nu ska jag inte tjöta mer vi hörs mer imorgon natti natti.

Full rulle

Kom precis hem från skolan och nu blir det jobb, är väl förhoppnings klar vid 10-11 tiden, vi hörs peace

Skit start

Försov mig 40 minuter imorse så hann knappt med bussen pappa fick köra mig som tur var! Nu har jag digitalt skapande i skolan, rätt så intressant faktiskt men rätt så svårt nu i början haha. Går till 4 idag..och jag fryser vill bara hem och ta nässpray och krypa ner i sängen. Åt i alla fall en super god frukost!

Idol

Då var det dags för idol, sitter och äter lite och kollar på Idol. Det programmet är verkligen underhållande speciellt nu när det är utagningar och det kommer upp så otroligt roliga och förlåt men dåliga människor som tror att dom är helt sjukt bra, menar har dom inga ärliga schysta kompisar som kan berätta för dom hur dåligt dom sjunger ? är ju fan synd om dom, skämma ut sig i TV inför hela Sverige och sen vara på youtube så hela världen kan se dom. 

Men sen kommer dom där oslipade diamanterna som gör att man bara tappar andan, jag älskar detta programmet! 

3 timmar hål

Har 3 timmar hål nu ..så vi gick ett gäng till thai restaurangen så vi har suttit här en stund nu och bara tar det lugnt och pratar.

Dra täcket över huvudet

Godmorgon solstrålar! 
Sitter i skolan, har precis börjat och har media, vi ska komma på en massa ideer till omslaget på årets skolkatalog. Lite roligt ändå. Var på körskolan imorse också och körde lite och det gick super bra, känns väldigt bra.

Slutar sent idag och allt jag vill är att åka hem för jag är så fruktansvärt förkyld så vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Men så funkar ju inte riktigt livet, tänk vad lätt allt hade kunnat vara men vi bara komplicerar allting..aja bye bye ska jobba lite med detta nu då, jag och Rebecca så vi hörs under dagen peace out fellas!  

Så skönt

Slutade halv 11 idag istället för kvart över så har precis vart på jobbet och kollat mitt schema för det kommande veckorna och nu väntar jag på bussen hem så skönt att ha fått det gjort.