NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Jag och mig själv

Ett inlägg helt till mig själv, och mitt liv och mina tankar. Det här har snurrat i ett par dagar nu, men vet ni? Det är en bra känsla och det känns så rätt.

 

Jag har gjort många snesteg som jag får leva med, jag har tappat folk på vägen, jag har tappat bort mig själv många gånger, jag har struntat i saker jag inte borde struntat i, jag har provat saker jag inte borde provat, jag har varit där jag inte ska vara, jag har varit dum men ärlig på samma gång… Listan är lång på allt jag gjort, men det har varit MIN väg till något bättre, min väg där jag testat gränser – framförallt mina egna gränser. 

Jag säger inte att jag har gjort rätt, för det vet jag att jag inte har gjort. Många är besvikna och jag tar det, men jag är ingen idiot och vet alltid vad jag håller på med, har koll på MITT liv mer än vad någon vuxen tror/fattar.

 

Men det jag tror är att just det här har varit det rätta för mig, det är därför jag hittat mig själv och hittat dom jag verkligen kan lita på och har kul med. Dom andra idioterna gick jag förbi och släppte på vägen, känns bra. Jag har gått min väg och gjort det jag kännt för, tror jag vinner på det i längden även fast jag fuckat många saker på vägen, så var det rätt.

 

Jag gör ingenting för någon annans skull, jag gör allt för min skull. Jag känner bäst själv vad jag klarar av och vad jag inte klarar av, har en jäkla power i mig själv och bestämd är jag också.. Vuxna hit och dit som babblar, JA man ska lyssna! Men i min situation, nej tack jag klarar det här själv, min väg, mitt liv. Det låter dumt, men det här är så jävla rätt. Självklart dom tycker det och det, att jag ska göra si och så, men hallå seriöst.. Tackar verkligen för att ni ger mig stöd, mer än glad för det – men när det kommer till val så är det jag som sköter dom, starkare och säkrare än vad ni tror.

 

Kanske dumt om några år, men just nu är det rätt. Har inte tid att ångra mig just nu, livet är till för att göra misstag ibland. Jag har valt det här, jag väljer min väg och bättrar på den för varje steg jag tar. Blev ganska ”lulligt” inlägg, men tror ni fattar en del av poängen iaf!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas