NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Ler hela tiden

Vårt hotel! 

Det är inte ens en månad kvar tills jag och min bästavän åker till Turkiet i en vecka för en massa sol och bad, det är bara 20 dagar kvar tills vi sitter på flyget mot Turkiet. Längtar så, men jag är också så sjukt nervös haha. Jag har ALDRIG vart iväg utomlands själv, och har inte flygit sedan jag var 12 år så det känns lite i magen faktiskt..Cornelia är iväg nästan varje år så hon är ju van men tror också att hon är lite nervös för att det faktiskt bara är hon och jag 1 vecka i Turkiet helt själva liksom.. så om jag känner oss rätt så kommer vi hänga mest på hotellet och bara njuta av vädret och att vara där! (så inget händer..) för vi är lite mesiga när det kommer till det (a) hehe. Men jag längtar så mycket, ville bara säga det hehe. Tänk Cornelia, det är bara 20 dagar kvar tills vi lyfter från sverige och landar i Turkiet!! 


Morgon kaffet

Godmorgon finisar! Precis gått upp och sitter och dricker kaffe nästan ett måste för att jag ska komma igång på morgonen. Börjar 12 idag vilket är väldigt skönt för då kan jag sova tills jag vaknar utan att behöva ställa klockan och gå upp tidigt (a) bytte med en på jobbet då han fick förhinder. Nä nu ska jag hoppa in i duschen vi hörs sen peace!

confession by night

När jag är ensam såhär på natten så tänker jag alldeles för mycket. Min hjärna blir rent ut sagt knullad av tankar, reflektioner, intryck och känslor. Ibland undrar jag hur många timmar jag har spenderat på att tänka. På att bara ligga och grubbla, fundera och försvåra. För det är jag expert på. Speciellt att försvåra, förstöra och inbilla mig saker. Vända positivt till negativt. Som om det är bättre. Som om det vore någon bestraffning mot mig själv. Som om jag inte är värd varken lycka eller kärlek. 

Som att jag är oförmögen att älska någon. När folk jag tycker om kommer för nära, så skjuter jag dem ifrån mig. Slutar höra av mig och bara sluter mig i mig själv. Jag kan inbilla eller få för mig saker, hemska saker. Jag är så fruktansvärt rädd att bli lämnad ensam, sårad och bli ledsen. Då är det något ont i mig som tycker att det är bättre att lämna och vara ensam. För då är det ingen som kan skada mig, lämna mig eller få mig att gråta. Tror det är pågrund av all skit som hänt mig genom åren, har svårt för att lita på människor och håller hårt om mitt hjärta för att inte bli sårad, för alla som sagt att dom älskar mig har också vart dom som lämnat mig, vågar inte riktigt ge mitt " allt " av mig själv längre. Det är även det allra dumaste man kan göra. Jag vet det, jag är så jäkla medveten ska ni veta. Men det är liksom något jag har gjort nu i några år. Hur mycket jag än vill, så kan jag inte hjälpa det. Men en vacker dag så. Då jävlar!

Det är så många personer som betyder så oehört mycket för mig. Men som nartuligtvis inte vet om det. Jag suger på att berätta det för er. Jag är medveten. Ibland förstår jag inte riktigt varför ni har stannat kvar när jag varit dum men det spelar egentligen ingen roll nu, det viktiga är att ni är kvar, och jag älskar er utav hela mitt hjärta. 

The beautiful sallad

Haha har rast nu och är så hungrig att jag tror att jag ska spy, mår riktigt illa..så måste ha mat nu hehe! Slutar vid 7 så hörs mer då puss!

Godmorgon

Sovit gott ? själv har jag vaknat från och till under hela natten så har väl sovit sådär måste jag säga. Men det spelar ingen roll för man får gå upp ur sängen för att bege sig till jobbet i vilket fall, jobbar 10 - 19 idag så vi hörs på rasten under dagen och sen när jag slutat, annars får ni ha en bra dag mina fina läsare ! 

Flashdance

Ligger i sängen och äter kvarg med hallon och kollar på Flashdance - igen hehe älskar den filmen, gammal men fortfarande awsome!

Rast = mat !

Hej bästa läsare! Har rast nu och en jävla huvudverk..bara spränger får se hur denna dagen slutar. Sitter i alla fall och äter nu, fick bli grillade lycklig klubbor och keso med nötter hur gott som helst och nyttigt me like it.

Jobb jobb

Godmorgon! Precis duschat och ska strax åka till jobbet för att jobba i några timmar, ska bli skönt faktiskt. Vi hörs senare under dagen puss!

Underbara dagar

Har haft 4 lediga dagar i rad nu och det har vart så otroligt skönt. Inte vanligt att det blir så nämligen så det har vart väldigt skönt faktiskt att bara få koppla av lite. Har i vilket fall spenderat mina lediga dagar ute på havet med min familj och lite kompisar till dom och min lillasyster. Haft det super trevligt och vart jätte fint väder så verkligen vart kanon.

Nu ligger jag i badkaret och slappnar av lite och ska väl alldeles strax gå upp hade jag väl tänkt. Brjar klockan 12 imon så ska bli skönt att få sova ut litee, tänkte sätta på en gammal goding till film senare ikväll, hörs om en stund puss! 

Mysigaste kvällen

Precis ätit världens godaste middag uppe på berget med familjen och carros kompis Cajsa. Solat och badat, druckigt goda drinkar och bara myst som fan!

Älskade väder!

Min telefon dog igår och kunde inte ladda den så därav den dåliga uppdateringen..är i vilket fall fortfarande ute med båten och jag drar hem imon eftersom jag ska jobba på onsdag. Det är hur fint väder som helst och jag har solat och badat hur mycket som helst och verkligen bara njutit utav att vara ledig! Super skönt verkligen! Ska snart grilla och äta god middag och ha det mysigt, funderar på att ta ett kvälls dopp sen då de var flera år sen sist jag gjorde det men får väl se hur det blir med den saken (a)

I love it

Godkväll fina läsare! Sitter uppe på berget med en massa trevliga folk och grillar väldigt god mat och har det allmänt skönt. Det är underbart att vara ute med båten saknar det faktiskt, men är gött att jobba också. Ser ni motorbåten i mitten? Det är våran, peace!

Långledig

Njuter till fullo på båten utav att vara ledig, så himla fint väder och jag klagar inte!

Ute med båten

Åkte ju ut med båten igår efter jobbet för att träffa min familj och deras kompisar nu när jag är ledig i 4 dagar. Super mysigt, är jätte fint väder med så kunde inte bli bättre - denna bilden är från igår kväll!