NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Get lucky

Hello there lovelings, hoppas att er dag har varit på topp! Jag spenderade min morgon och förmiddag med att hjälpa pappa att måla på huset vilket var väldigt jobbigt med tanke på min höjdrädsla..men jag var i alla fall inte lika högt uppe som min lilla syster och pappa så det gick rätt så bra. 

Hur som helst så sitter jag i soffan nu och väntar på att vi ska åka till stenungsund för att fira min kusin som har fyllt år. Min morbror var även med om en bil olycka tidigt imorse..så hoppas han mår bättre nu då han voltade med bilen men allt verkar ha mått bra han var bara chockad så hoppas att han mår bra.

Jag måste bara säga att ni måste verkligen ta vara på eran tid, ta vara på all kärlek ni ger och tar emot. För man vet aldrig när den sista tiden du har med en person och tänk på vad du säger, för du vill inte ha bråkat med en person du älskar om det är sista gången du ser den, bara något att tänka på. 

Godmorgon

Godmorgon mina fina läsare! allt bra med er ? Glad själv mår jag riktigt bra lite trött dock men annars så är det kanon. Sitter och äter lite frukost nu vilket fick blev typ det vanliga - avokado och ägg super gott och nyttigt. Ska alldeles strax gå ut och hjälpa pappa och lillasyster att måla på huset sen blir det att städa mitt rum lite för det ser helt ärligt ut som att en bomb slåt ner där..och lite senare unden dagen blir det släktkalas för min kusin Marcus som fyller hela 16 år. Så, det är väl ungefär dagens planer än så länge så vi hörs lite senare, ha en bra dag! 

Burlesque

Ligger och kollar på en av mina absolut favorit filmer, Burlesque. Den är så himla bra, kan se den om och om igen utan att tröttna. Jag fullkomligt älskar den! och jag älskar Christina Agulera och Cher - ingen har såna röster som dom har. Ni som inte sätt den borde se den, ni lär inte bli besvinka! 

Den perfekta bakis maten

Ligger i soffan, äter lite mat från igår så sjukt gott hehe (a) ska snart åka hem från Cornelia. Hem och kolla film typ hela dagen känns mer än rätt idag faktiskt.

Min midsommar

Godmorgon! Eller har vart vaken sen 8 typ..jag och Cornelia har legat här i soffan i några timmar nu och bara sovit fram och tillbaka, kollat tv och sådär. Ätit resterna från igår och sådär. Min midsommar har faktiskt vart väldigt bra, var bland härliga människor och vi hade det riktigt trevligt. Vi ska nog gå ut och gå snart, skriver sen puss.

Glad midsommar

Godmorgon! Jag är på ett sånt otroligt bra humör, alldeles glad och exalterad inför kvällen och midsommar. Älskar verkligen såna här högtider. Ska ta och börja göra mig i ordning nu så skriver jag lite senare, puss på er så länge! 😊

And who am I ?

Nathalie heter jag och är 18 år, jag är ny här och hoppas att det är här jag stannar. Har famlat runt bland olika bloggportaler men sedan några år tillbaka bloggat på http:/nattstad.se/nathalieericson men kände för något nytt, något fräscht. Så här hamnade jag. Ja vad är jag för någon person då? - är väl inte så jätte bra på detta men jag är som sagt en 18 årig tjej som strax börjar sista året på gymnasiet. Går en Media linje med inriktning foto, vilket jag verkligen är intresserad av. Jag älskar och träna vilket ni kommer få se en del av här i bloggen, samt att skriva vilket jag gör mycket. Jag orkar inte skriva särskilt mycket om mig själv nu för det lär ju komma fram i bloggen sen under tiden liksom. Så hoppas ni blir inspirerade att läsa min blogg! Glad