NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Ett blurrigt inlägg

Hejsan svejsan allihoppa! 
Idag har jag fått gjort en hel del, började skolan klockan 08.00 och gjorde klart en Engelska inlämning som jag helt hade glömt bort men hann i alla fall tills det skulle vara inne, slutade vid 11 och tog bilen hem för att hinna äta nått snabbt innan jag skulle möta upp en tjej som ska fixa mitt hår inför balen och det blev SJUKT fint, nästan precis som jag velat ha det så det kändes bra. Nu sitter jag med en media uppgift som vi har deadline på imorgon bitti och jag är nog alldeles strax klar med den vilket känns väldigt skönt, dock blev den kanske inte det finaste man har sätt eller speciellt genomtänkt men jag är ändå nöjd och snart är den klar så, tummen upp för Nathalie idag! 

Ska mata min katt alldeles strax då han har tratt för att han har opererats så han kan knappt äta själv vilket är lite jobbigt att se..så ska ge honom lite mat om en stund, även göra mig själv lite mat och så hoppas jag att jag hinner bort till gymmet sen ikväll då jag är väldigt rastlös i mina ben. 

Jag känner hur oflitig jag är här på bloggen, asså blir nästan lite irriterad på mig själv för att jag skriver här så sällan, men jag ORKAR verkligen inte. Har ingenting att skriva om då min inspiration och motivation är helt väck för tillfället, hoppas jag hittar den snart då jag saknar när jag skrev varje dag. Nä, detta inlägget blev ju lika rörigt som jag själv...ska ta och dra mig nu vi hörs peace out! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas