NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Påskafton -14

Vaknade av att fåglarna kvittrade sådär underbart högt och solen sken in genom mina rullgardiner. Inte sovit direkt många timmar inatt men var ändå pigg när jag vaknade vid halv åtta tiden, rätt så konstigt att det kan bli så ändå. Hur som helst så gick jag upp och åkte och handlade en grej åt min kära mor och sen har jag legat och solat ute på verandan hela dagen och fått några miljoner nya fräknar i mitt ansikte, varför just jag? tycker inte om att se ut som en prickikorv..dock tycker jag alla andra är superfina i det men jag själv tycker det blir för mycket och på det kalla vinterhalvåret så kan jag alltid dölja det med smink så det knappt syns men nu på det varma halvåret så är det helt och hållet omöjligt. Men men, det är väl en del av den jag är antar jag. 

Har precis tagit mig en riktigt välförtjänt dusch och fixat till mig lite, ska alldeles strax iväg på middag hem till ett par kompisar med familjen. Ska bli riktigt trevligt faktiskt, kanske drar med några tjejkompisar ut ikväll också om jag orkar, vill egentligen men ska jobba imorgon och har lovat att köra mina förädlrar ikväll ändå så ah, får väl helt enkelt se hur det blir. 
Hoppas att ni alla får en härlig påskafton och att ni firar den på bästa sätt och med folk ni tycker om, oavsett hur ni spenderar det eller vad ni gör eller vad ni är någon stans, kom bara ihåg att spendera den med människor som ni vet är värda det. Inget annat spelar längre någon roll, i längden. Nä nu får jag sluta babbla på här, är ju ganska så bra på det som ni nog märkt vid detta laget haha, ska dra mig nu vi hörs gosisar! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas