NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

En bra dag

Vaknade vid tio tiden och gick upp och åt frukost med min familj. Vid tolv tiden åkte vi hem till min näst äldsta kusin och kollade på ett hus som hon och hennes kille har köpt. Jättegulligt verkligen och ska bli så kul och se när dom har renoverat klart det och se hur det blir när allt är klart.

Vid halv fyra tiden åkte jag bort till stora höga för att hämta Cajsa så åkte vi bort till stallet för två möten som stod på schemat så kom inte hem förrän åtta tiden. Två riktigt bra möten, och man har fått sig en bra bild av allting, så det känns väldigt bra.

Firat min mamma ikväll också med god mat och fina presenter eftersom hon fyller år imorgon och vi alla jobbar eller går i skolan så blir lite tidigt och sådär, så haft en kanon dag idag och jag mår väldigt bra. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på lite TV innan jag går och lägger mig och vaknar upp imorgon med helt ny energi och nya posetiva tankar och gör ännu en vecka till en grym än. Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi imorgon crazy people!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas