NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Mot gymmet

Precis slutat jobbet och nu är jag påväg til gymmet för att köra ett bodypump pass, vilket jag inte gjort sedan jag var 15-16 eller något så det ska bli lite kul och se hur det går haha. Hur det än går så det ska bli väldigt skönt att bara få pumpa ur sig alla mina agretioner som ligger och drar sig.

När man tränar måste man äta mycket

Godmorgon, idag är det söndag och jag sitter och äter frukost. Förbereder mig för en kort dag med lite jobb, sen ska jag åka och träna, antingen om det blir gymmet eller powerwalk har jag inte bestämt mig för än, så det får väntas och se.

Hår förvandling

 

Löshåret är borta, klippt det kort, lite längre än till nyckelbenet och ljusat upp det, känns jättebra verkligen, dock väldigt ovant men skönt.

08.17 - time for som powerwalks

Godmorgon, vaknade tidigit idag och här är jag, ute och går i mitt älskade Timmervik. Finns det något bättre ställe att vara ute och gå/springa på? tror faktiskt inte det. Är snart hemma så ska jag lägga mig i solstolen, ta en dusch och sen åka till studio kalufs och bli lite fin i håret av bästa cornelia - kommer bli en stor stor förändring, ni får allt se sen.

Food after training

Kom nyss innanför dörren, vart på gymmet och kört lite. Det fick bli ett CX pass och den nya koreografi var den bästa hittils, genom alla år jag tränat på gym. Det var GRYMT. Älskade varje minut utav det, och det var en härlig start att börja köra styrka på igen, eftersom jag bara kört cardio som powerwalks och lite springning under sommaren så var det väldigt skönt att få känna att musklerna fortfarande finns kvar där någon stans. Imon bitti blir det ut och gå igen, ska bli skönt det med.

Nu ska jag njuta utav min väldigt goda middag och sen ta mig en dusch, så hörs vi antagligen senare!

 

Celsius

Precis slutat jobbet och sitter i bilen påväg till gymmet, dags att börja med styrkan igen, kroppen känns pepp och huvudet med. Nu jävlar ska musklerna komma fram igen!

Ny vecka

Så var det ny vecka igen, denna veckan är det dock inte lika mycket jobb som det vart de andra veckorna, vilket kan vara lite skönt. Sitter på rast nu och äter min otroligt goda thai-inspirerande lunch ( dööör så gott är det ) slutar om lite mer än tre timmar och sen ska jag försöka ta mig till gymmet tror jag, alldeles för längesen jag var där nu, bara vart ute och gått pw och sprungit. Vart alldeles för varmt inne på gymmet men ska försöka ta mig dit senare ikväll.

The fault in our stars

Idag fick jag äntligen köpt den efterlängtade boken, The fault in our stars. Som jag längtat och den har vart slutsåld varje gång. NU fanns det två exemplar kvar och jag tog den ena, ska börja läsa den ikväll och åh vad jag har stora förväntningar på denna boken. När boken är utläst ska jag gå och se filmen. Nån som har läst boken, på engelska eller svenska, eller sätt filmen, vad tycker ni ?

 

Molly Sandén - Freak

Jag måste bara hylla Molly Sandéns nya låt, FREAK. Jag hörde låten dagen den släpptes och tyckte att den var så himla bra och kände på mig att videon skulle bli något alldeles unikt, WOW vad rätt jag hade! sicken video, och vilken röst tjejen har! Tycker det är så modigt av henne att visa sig helt öppet naken i videon och gå emot alla normer och vad folk kallat henne genom åren, hon berättade i en intervju jag läste, kommer inte ihåg om det var veckorevyn eller aftonbladet men i vilket fall, då hade hon visat videon för några i USA och det hade sagt " modigt av dig att visa upp dig när du ser ut sådär " och att det tyckte att hon skulle gå ner minst 10 kg för att lyckas. Men kom igen, hon är så stark, hon är precis den hon är och den hon är menad till att vara. Molly, det är starkt. Du är stark.

Godmorgon lediga fredag

Godmorgon!
Fredag idag och jag är ledig vilket innebär en väldigt skönt känsla. Sitter och äter frukost med mina föräldrar just nu och ska alldeles strax åka och handla med mamma och även köpa en födelsedagspresent till min lillasyster som har fyllt år, som kommer hem från England ikväll, ska bli så roligt att se henne, saknat min lill skrutta. Men, nu får jag sätta fart här så jag hinner med allt, vi hörs under dagen peace !

 

Godnatt

Tänkte ta och sova nu, är jättetrött och nio timmars jobb står på schemat imon, så sov så gott så hörs vi finisar!

smaken av svek

Jag har sett dina läppar forma orden ”jag vet inte” trots att det fanns ett svar. 
Jag har lagt mitt huvud mot ditt bröst och låtit mina osagda tankar nudda ditt hjärta.

Jag har kysst dina läppar och känt smaken av svek.
Om och om igen..