NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

22 februari

Godmorgon solstrålar! som ni märkt så har jag inte skrivt nått här på flera dagar. Om man ska vara exakt så är det sex dagar och jag har inte ens nån speciellt bra anledning till det heller så ska inte sitta här och ljuga ihop nått som låter bra för stunden. Utan jag har bara inte haft tid, lust eller ork till nått denna veckan. I have no idea vad det är med mig eller varför jag tappat livslusten helt plötsligt, ni ska se mitt utkast arkiv - den är full av deprimerade och tyck-synd-om-mig texter där jag spyr ur mitt hjärta från alla tänkbara skavanker.. 
 
Vet faktiskt inte vad det är men min hjärna går på högvarv och jag börjar få ont i huvudet av allt den analyserar stup i kvarten. Har ingen aning varför jag hamnat i en sån svacka? men vart sjuk i två veckor och vart förkyld hela denna veckan så i nästan tre veckor har jag vart dålig och därmed inte tränat, vet inte om det är en sån löjlig sak som att jag inte har tränat och fått röra på mig och få ut mina agritioner som gör att jag blivit lite av en deep-talker men nått är det. Fredag igår och jag satt hemma helt alone och åt kina mat och kollade på TV och filmer och serier hela kvällen, menar kul ? 
 
Det är i vilket fall lördag och därmed helg och jobb för min del. Fick ett samtal nu då jag är inringd tidigare pågrund av att en är sjuk så får börja 12 istället för 14 så blir ett lite längre pass idag. Nu ska jag faktiskt gå upp ur sängen och gå ner med disken och ta mig en välförtjänt dusch. Bye. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas