NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Breathe in, breathe out.

 
 
Hej guys! Har ni haft en bra dag? 
Min har varit super, hade dock bara 1 lektion idag vilket jag endast var på i knappt 40 minuter sen skulle jag till UM och lektionen slutade 20 minuter senare så när jag var klar på UM så tog jag mig en sväng in i några affärer och hittde lite små grejer. Ett par nya jeans, en super söt Odd Molly blus som jag spanat in ett bra tag och även en super gullig tröja också! 
Ni ska få bilder på dom nån dag när jag har tid. 
Annars då? jo har även haft körlektion idag också vilket gick superduper kanon bra och jag är så glad, peppad och med grym motivation - snart är det min tur att skaffa körkort. Vänta bara. 
 
Kom hem vid fem tiden och hoppade in i duschen med en gång sen blev det super god mat, hann inte äta nån lunch i skolan idag så hade inte ätit sen 7 imorse förutom en kopp kaffe jag köpte på väg in till Stenungsund, 11 timmar senare får jag lite mat i mig och OM jag vart hungrig. Ja så vad har jag gjort sen jag kom hem egentligen? nja inte så mycket asså, redigerat lite bilder till Jenny från MY DOG och druckigt en massa te då min hals gör ont igen..och kollat på Awkward haha älskar den serien! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas