NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Mornin

Godmorgon sunshies! 
precis kommit in efter en 7 km powerwalk. Vaknade halv sju och tänkte att det är nu eller aldirg med tanke på att det är så fruktansvärt varmt ute. Så tog mig en runda, 23 grade redan klockan sju haha det är galet. Svettades som en gris och när jag hade ungefär 3 km kvar så trodde jag att jag skulle svimma och spy på samma gång, vart helt yr för att det var så varmt! 

Nu ska jag hoppa in i dushcen och duscha så kallt det bara går, äta frukost och sedan kommer cornelia hit och plockar upp mig då min bil är på lackning så ska vi åka hem till henne och sen gå ner till getskär och sola och bada, hey 30 grader idag så otroligt skönt och vara ledig en dag som denna, peace out fellas! 

Underbart

Godmorgon sötnosar! Idag börjar min lediga vecka och jag startar den med att gå ner till stranden, hur underbart är inte de då? älskar detta vädret.

I'm back

Hello darlings! 

Började dagen med att åka till jobbet och öppna butiken med Sofie. Hade en kort jobbdag idag vilket var väldigt skönt med tanke på att jag sovit så otroligt dåligt inatt. Vart och besiktat min lilla bil som gick igenom utan anmärkning. #gladtjej 

Precis kommit hem nu och ska alleles strax äta middag, är SÅ äckligt hungrig...åh! tänkte ta mig en powerwalk sen ikväll också, annars ska jag väl bara ta det lugnt och njuta av min lediga vecka som börjar imorgon, peace! 

 

The hair

FÖRE - EFTER 
 

Här är resultatet av håret, klippte lite på topparna, tog bort lite av det röda i färgen och gjorde de lite mer åt de bruna hållet. Älskar färgen i alla fall, mer somrigt.

Godmorgon lediga fredag

Godmorgon darlings!
Super fin dag idag och jag är ledig vilket är så fruktansvärt skönt, jobblivet tar hårt på krafterna haha!
Sitter och äter frukost nu och ska alldeles strax åka bort och hämta Cornelia så ska vi till studio kalufs i Stenungsund där hon jobbar så ska hon göra mig fin i håret, uppdaterar senare peace !