NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

a mornin with rain

Godmorgon!
Vaknade vid halv 12 idag av någon konstig anledning ? men skönt var det i alla fall. Gick upp och städade undan lite på rummet innan jag ställde mig i köket och gjorde lite frukost och lunch som jag ska ha med mig till stallet sen i eftermiddag så nu är allt inför dagen klart och det är mer än skönt.
Ligger i soffan och kollar på lite awkward medans jag skriver här, ska väl alldeles strax åka in till stenungsund för att antingen fylla på mina fransar eller ta bort dom, inte riktigt bestämt mig än så får se sen.

Måste bara flika in med vilket jäkla skitväder vi har!? vad händer egentligen haha. Vaknar av det är typ översvämning överallt och får snap's skickade när dom knappt kan köra bilen på motorvägen för att det ligger så mycket vatten på vägen eller när paddocken är helt borta..det roliga är ju att det ska fortsätta tills slutet av veckan, yäääääjjj! Jag älskar verkligen hösten det vet nog alla, men REGN det är nog bland det värsta jag vet, då får det mer än gärna hellre snöa och blåsa eller vad tusan som helst men regn + blåst? kom igen..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas