NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Dem är överallt

Har i all ärlighet glömt den här bloggen. Glömt bort att skriva ner vad jag gör, vad jag tänker och hur jag mår. Jag har glömt att finnas här. Förlåt för det. Jag ligger i nuläget nerbäddad i min soffa och finns men bara knappt. Allt har känts ganska trist på senaste tiden och jag försöker att inte tänka på det mer än nödvändigt. Men så fort allting stannar upp och jag inte gör någonting faller jag dit. Det känns som att allt jag är, är ingenting. Mitt huvud är lika stökigt som mitt rum. Mina tankar lika smutsiga som kläderna på mitt golv och min kropp lika tom som min motivation.
 
Idag har jag umgåts med Emelie, ätit god mat på ett jättemysigt ställe här i kungälv efter vi hade pluggat lite matte. Myst med hennes urgulliga kattungar på knappt 12 veckor, diskuterat djupa saker och hur trött man blir på att alltid vara den som anstränger sig, alltid vara den som hör av sig, som försöker. Det är inte alltid lika kul när det bara är från ett och samma håll hela tiden..eller hur?
 
  Då det enda jag gör är att plugga, jobba och träna. Misstolka ej. Jag älskar det, men kan inte rå för att tänka på " vad hade hänt om.. " jag vill bara få bli klar med skiten så jag kan ta mitt pick och pack och sätta mig på planet mot USA - dit mitt hjärta alltid slått. Kan tiden inte bara få gå lite fortare just nu så jag kan få åka och sen kan tiden få stå stilla hur länge den vill.  Nu ska jag stänga ner datorn tänkte jag och somna till ljuset och ljudet av tvn. Vi hörs någon annan dag det lovar jag. En dag då mina tankar är mer samlade. För idag är dem överallt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas