NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

that kind of day

 

Har haft en helt sjukt bra helg, i fredags var jag i stallet hos Hanna och vi red på det två gamla gran prix pollarna och käkade pannkakor till middag och bara myste och snackade skit - perfekt kväll.

Lördagen vart det jobb för min del och sedan hem till Cissi med Hanna för att föra lite för att sedan dra vidare till en fest, kände dock bara hanna och cissi och deras killar men hade lika kul för det - att träffa nya människor är ju halva grejen eller hur? jag är rätt så lätt när det kommer till det med, alltid glad och social och har inte svårt för att prata. 

Kvällen slutade i alla fall riktigt bra och vi åkte hem till Cissi och somnade allihoppa, sen var det upp och jobba på söndagmorgon igen och det gick också bra, så har haft en rolig och härlig helg, har ni gjort något skojj?

 

Idag är det dock inte lika bra, sovit jättedåligt pågrund av blåsten..att bo vid havet har sina för-och nackdelar alltså!
Men hela jag är bara allmänt seg i kroppen idag, matten gick åt helvete fattade absolut ingenting idag så vart så nere förut så jag tog vägen om donken's drive in och köpte med mig nuggets hem, la mig i soffan och kollade på GG haha. Nu känner jag mig bara så otroligt slapp och äckligt så ska ta mig en sväng till gymmet och bli av med lite aggritioner och förhoppningsvis så mår jag en gnutta bättre ikväll, peace !

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas