NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

10.38

Godmornin sunshine's allt bra med er? - Idag mår jag mycket bättre, kände det redan igår kväll så det är väldigt skönt att det går åt rätt håll.
Idag är det onsdag och jobb står på schemat, 13-21.15 vilket är en väldigt skön tid att jobba, älskar att jobba kvällspassen!

Sitter i soffan och dricker mitt morgon te och kollar på gårdagens paradise avsnitt då min TV inte ville fungera igår kväll och orkade inte gå och hämta datorn så  ska kolla på det nu istället. Målarn är här och målar nu oxå så det luktar färg..men det ska bli så kul när allt är klart så jag kan få flytta in i mitt rum igen och börja renovera och fixa det till precis så som jag vill ha det - inredning har jag börjat tycka om väldigt mycket, kollar alltid på en massa inspirations bilder och hemsidor, tycker att det beskriver en person väldigt detaljrikt. Aja, nu blev detta inlägget ganska så rörigt men jag ville egentligen haha bara flika in och säga godmorgon och höra hur det är med er och vad ni ska hitta på idag, kram på er ha en fin dag!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas