NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

EN BRA DAG

Hejsan!
Kom precis hem från gymmet, körde 15 minuter tabata-intervaller sen rygg med Sandra och avslutade med 20 minuter CT. Shit vad det kändes i kroppen att jag vilat i lite mer än en vecka nu och ätit glass och onyttigheter pågrund av att jag varit sjuk, märks så himla tydligt. Men satan vad skönt det var, rann om mig och musklerna skakade - precis så det ska vara. Sandra peppade mig också så det gick bra ändå trots allt.

Innan gymmet så var jag och pluggade matte vilket också gick bra, fick reda på provet och jag KLARADE DET, kan inte beskriva hur glad jag blev av att få höra det, mitt första godkända prov sedan högstadiet haha. Dock inte alls mycket över godkänt sträcket men det var ändå godkänt och det är väldigt skönt.

Min pappa fyller år idag så vi har ätit god mat och han har fått fina presenter bland annat ett par nya löparskor då hans gamla hade gjort sitt och var väldigt slitna, till och med trasiga! Så han blev väldigt glad och dom var i väldigt nice orange färg - me like!

Nu ligger jag här i sängen efter en dusch och dricker lite celsius och ska åka och plocka upp min syster vid tåget om nån timme eller så kan jag tro. Ha en fortsatt trevlig dag/kväll finisar!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas