NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

ctrl delete

La precis upp ett inlägg som jag skrev för ett bra tag sedan men som aldrig publicerades, läste igenom det och frågade mig själv " vad fan lägger jag upp det här för !? " jag insåg att det är inget jag håller fast vid längre. Det jag menade med texten var att när en dörr stängs så öppnas tillslut en ny, en ny väg med nya erfarenheter och nya mål. Man stänger dörren till allt det gamla och börjar göra plats för den nya. Man växer i sig själv och man inser vad man vill ha och vad som är viktigt igen. Jag var i en period där ett tag där jag mådde rent ut sagt förjävligt men jag mår bra idag, jag mår riktigt bra. För bara drygt 1 år sedan trodde jag aldrig att jag någonsin skulle känna så som jag gör idag, därav tog jag bort texten för jag insåg att det inte stämmer, det är gammalt. När jag läste igenom den så insåg jag att från ert perspektiv, ni som läser kanske det inte var så tydligt. Det är min dåtid och inget jag längre bryr mig om eller vill lägga tid och fokus på. Det ända som betyder något i dagsläget är min nutid/framtid. Jag har stängt dörren, och öppnat en ny, raderat " han " och gjort plats för en ny " han " en bättre " han " Att jag träffat någon som jag tycker om, att allt är lite pirrigt och roligt igen. Att jag fått det bekräftat att det faktiskt blir bättre, att det finns bättre killar och att jag redan känner så mycket mer än vad jag gjorde med " honom ".  Jag är glad, känner mig trygg, är på tårna hela tiden, skrattar och har inte det där trycker över bröstet längre. Så om du läser detta, jag antar att du lär fatta för du är ju inte dum i huvudet, ta åt dig för du gör mig riktigt glad. 

20 år !

 

 

Idag är det min dag! Vaknade imorse hemma hos Jens och Fredrik, gick upp och åkte till jobbet. Direkt efter jobbet hem och byta om och möta upp min familj och iväg till restaurang för att fira mig. Åkte till Harrys där jag åt världens godaste mat, herregud jag är typ fortfarande mätt.. har haft en jättefin dag och tack så jättemycket för alla fina gratulationer, betyder så mycket! Kommer somna så skönt nu. 

 

en sån där s**t dag

 

 

Åh vilket underbart väder det har varit idag! önskar jag kunde säga att min dag har varit likaså, men tyvärr inte.. har sovit jätte skönt och allt såntdär men, sen har dagen bara vart riktigt dålig.. kom till stallet och skulle rida Vanessa när då har hon fått sig en smäll i hagen igår och är halt, ett sår på högerbak, är svullen och varm.. Dolce har strålröta.. asså livet rullar på så bra just nu. Sen är jag svin trött utöver det, har åkt på urininfektion igen, typ fjärde gången för detta året. Nä usch, idag är det ingen bra dag, ska bara gå och lägga mig nu och hoppas att det blir en bättre dag imorgon, sov gott gosisar! 

 

03.07

Jag sov med honom. 
Jag borde inte ha gjort det. 
För det är värre än sex. 
Jag sov med honom..
Jag drömde framför honom och jag visade mig sårbar. 
I mitt sårbasraste tillstånd släppte jag in honom. 
Jag lät honom se mig liten, få ta i mig och ha mig nära. 
Och helt plötsligt har jag mer att förlora. 
Helt plötsligt bryr jag mig om honom. 

Lite mer än jag borde. 

 

 

mina två ritter

För att vara första gången Dolce var ute på tävling så tyckte jag hon skötte sig jättebra, trots att hon skyggade för läktaren och allt var så himla läskigt och nytt så var hon fin trots allt. Jag var dessutom väldigt nervös själv så det speglade nog av sig en hel del. Men trots allt detta så hamnade vi på en 3e plats bland lektionsekipage och vi slog även några privatekipage så jag är NÖJD ändå, hon var duktig och nu laddar vi om för nästa omgång som är på hemmaplan vilket förhoppningsvis kommer kännas en aning bättre. Kom gärna med lite kritik! 

Min kärlek

Godmorgon! 
Har precis haft en dressyrträning för Lotta, gick riktigt bra faktiskt. Fick en del tips att tänka på inför tävlingen på söndag, körde igenom programmet och gjorde lite övningar som var bra både för mig och Dolce, hon bråkade lite i början då det var lite jobbigt för henne men sen gav hon med sig och gick så himla fint! Idag kändes det väldigt väldigt bra, nu är jag lite mer redo inför tävlingssäsongen - ser inte lika mörkt ut. Du är fin du mitt hjärta. 

 

Upp