NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Mamma 45

Idag fyller min fina mamma år, 45 blir hon. Det firade vi med hela släkten på hennes sida på Harrys med god mat och fina presenter, gosat med älskade livia och bara haft en kanon kväll, nu ska jag hem till Jens och mysa med honom, antagligen framför en film i soffan, godnatt.

EM I Aachen

 

 

Charlotte Dujardin på Valegro, bäst i världen just nu. Vunnit alla starter sedan april, hon är så fruktansvärt inspirerande, rider mjukt och vackert med en häst som älskar att arbeta.

 

Även Patrik Kittel som är en svensk favorit. 

WHATEVER YOU'RE FACING, YOU'RE GONNA MAKE IT. JUST HOLD ON AND BELIEVE IN YOURSELF

 

Det är många som går igenom tuffa saker, många mer än andra. Vi alla har något som tynger ner än. Men det är ingen ide att gräva ner sig och må dåligt? livet går vidare varje dag och för varje dag blir du starkare, du lär dig att hantera det som är jobbigt. Vi är bara människor så såklart att det är jobbigt, vi har alla våra brister och svagheter. 

 " Vad du än går igenom så kommer du fixa det. Det finns inget som vi inte klarar. "  - försöker jag intala mig själv..

..

Som om någon plockat ut mitt hjärta och bara lagt det på hyllan.. 

Mys dag

Godmorgon, ligger i sängen bakis vilket jag inte fattar för fem öre haha. Jens är på jobbet och jag ligger här, kollar på film, regnet öser ner och det är super mysigt att bara ligga här..slappis söndag it is.

Upp