NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Blöt häst ?

 
Idag var dagen med stort D. 
Red Gines för första gången på 4 veckor. Otur dock att det började spöregna precis när jag och Emelie skulle ut till paddocken.. men det är sånt man får ta. Det gick i alla fall vädligt bra, skrittade mest på långa tyglar och red han i låg form, nästan så han fick välja själv. Travade några varv och sen var det bra. Tror jag red i 15-20 minuter bara. Men det får bli några korta lätta pass nu i början och sen drar jag igång med vanlig träning igen, min tränare sa att han inte tappat så mycket på denna korta tiden så det handlar bara om och börja igen. Men att ta det lugnt. Han kändes i alla fall väldigt glad, öronen spetsade rakt fram trots ovädret, lyssnade på mig. 
Imorgon blir det ett pass till, får se hur han är då och vad jag hittar på, men ett kort och enkelt joggingpass i alla fall, men lite bommar kanske, jag får se. 

Nu ligger jag i alla fall i min säng, har precis ätit middag med min familj, duschat och hängt upp alla mina blöta kläder i groventren. Ska ta och städa undan lite här på mitt rum också, förstår inte hur det kan bli så stökigt med en gång?  så det är lika bra att göra det nu så slipper jag göra det på julafton. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas