NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

du kan bara inte slå det

 Det är enkelt att ta av sig sina kläder och ha sex. Folk gör det hela tiden. Men att öppna upp sin själ och sitt hjärta för någon, visa dom vägen in till ditt hjärta, tankar, rädslor, framtid, hopp, drömmar...det är att vara naken. Och kanske, är det något du är rädd för att säga, eller någon som du är rädd för att älska, eller rädd för ett ställe att gå till. Det kommer att göra ont, det kommer att göra ont för att det betyder något. 

Alla pratar om sex. Jag vill inte ha sex, jag vill ha de saker som leder till det. Det lätta långsamma kyssnara, sedan det lite mer passionerade kyssarna. När man trycker sig närmre varandra, kyssarna i nacken, flåsen i öronen, studen man inte kan hålla händerna i styr, bitningarna, den tunga andningen, pausen för att få tillbaka andningen, känna varandra. Oh my, sen sex. 

Men trots det så handlar det inte bara om sex. Missförstå mig inte, sex är fan grymt, men när man har en koppling med någon, när du känner så starkt för någon, bara en kyss är tillräcklig för att få dig knäsvag. Du kan bara inte slå det. 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas