NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Två dagar till julafton

Godmorgon!
Två dagar kvar till jul och det regnar, tänk om allt detta regnet hade vart snö istället hur bra det hade vart. Galoppera i snön på ängen, hur mysigt är inte det!?  - hade verkligen uppskattat det just nu. 
Jag älskar julen, tycker om hela grejen runt det, den goda maten, gemenskapen med släkten, öppna julklappar, spela spel, tjöta med varandra, se på kalle anka och alla andra mysiga julfilmer som alltid går runt jul dagarna. MEN, jag har ingen som helst julkänsla alls i år. Tycker det är tråkigt, det bara regnar och blåser varje dag. Det är inte ens minus ute, det hade lika gärna kunnat vara midsommar vi ska fira om två dagar liksom. 

Aja, nu ska jag åka till stallet och rida, väntar bara på att Emelie ska komma hit så ska vi åka bort tillsammans. Ska bli så skönt att komma upp i sadeln igen, jag har inte ridit sedan olyckan och det är 4 veckor sedan. Har fortfarande lite ont i rygg och höften, värker till i mellan åt och känner mig väldigt stel men hoppas att det ska gå bra ändå. Kommer bli ett väldigt kort ridpass idag, bara så att han får röra på sig lite. Skriver mer sen om hur det har gått ! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas