NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

En lördag i stallet

Idag har jag haft en riktigt bra dag, vart i stenungsund hos mina kusiner och sagt hejdå till Emelie som ska till Afrika i tre månader och träffat min andra kusin Thereze tre veckors bebis Livia. Så perfekt, från topp till tå. Åkt hem och ätit god middag med familjen och nu är jag i stallet med lite kompisar. Vi ska sova här inatt och spela lite spel, äta godis och ha det underbart. Det är så mysigt att vara ett litet gäng såhär, vakna på morgonen av at hästarna gnäggar, bland det bästa som finns. 

Dagens träning

Har precis kommit hem från stallet, var en ganska jobbig träning idag då hon bara försökte springa ifrån arbetet hela tiden, dock satt galoppfattningarna helt perfekt både ifrån skritt och trav så det var väldigt skönt.
Min lilla tusse, nu ska jag sova och imon kommer jag ha en grym lördag. Natti!

Hur ser du på ditt bidrag ut till världen?

Vad är viktigast för dig, om du vår välja, kvantitet eller kvalitet? 

Har du funderat på den frågan vad det gäller ditt liv? 
Har du funderat över att du i de flesta fall faktiskt kan välja? 

* Vill du ha många relationer eller är det viktigare att de du har är kärleksfulla
* Vill du ha gott om fritid eller är det viktigare att den du har är innehållsrik
* Vill du tjäna mycket pengar eller är det viktigare att du har ett arbete som känns meningsfullt 
* Vill du hinna med att göra mycket eller är det viktigare att göra det som känns betydelsefullt 

 

Är det viktigt för dig att, vad du än gör, göra det med hela ditt hjärta? Tror du att det blir skillnad i din egen upplevelse om du gör det? Tror du att andra kommer att märka skillnad? 
Vad är skillnaden då? Jag tror, generellt, att skillnaden ligger i om jag använder min inre visdom eller mitt ego som guide. 
Mitt ego kan säga att jag ska tjäna massor med pengar, så att jag kan göra precis som jag vill - köpa vad jag vill, resa vart jag vill, bo var jag vill. 
Min inre visdom säger mig att det är viktigare att jag känner att jag bidrar med det jag är rikigt duktig på och fortsätter att hjälpa andra med det - att jag skapar skillnad, att jag, den dag jag lämnar jorden, har bidragit till en bättre värld. 
Visst, om dessa går att kombinera, så är väl det okej - om jag använder överskottet till att hjälpa och, så att säga återinvestera i mitt bidrag till en bättre värld. 

 

 

The one

När du möter " the love of your life " så kommer du bara veta att han är den rätta och snart kommer
du inse varför det inte fungerade med någon annan. 

Tjejer, snälla slösa inte tid på douchbags..det är så mycket smärta och tårar involverade. Tro mig, jag vet av egen erfarenhet och det är inte nyttigt för ens hjärta och själ att må så pågrund av någon annan. The love of your life ska behandla dig som en prinsessa, visa varje dag hur mycket han älskar och uppskattar dig och få dig att skratta så det värker i magen. Det ska inte finnas någon anledning till avundsjuka och att såra dig ska inte ens existera på kartan i hans liv. 

Dessa killar finns där ute någonstans, även om det är svåra att hitta. Men när du hittar honom, så kommer du bara veta att han är the one. Va stark nog att vänta på den killen som kommer älska dig på det sättet som du förtjänar. En dag, finner ni varandra. 

 

Gårdagens träning

Gick super, riktigt bra verkligen. Var markarbetsövningar med kryss på diagonalen ett räcke på ena långsidan och trav plus galoppbommar på andra långsidan. En riktigt bra övning. Dolce kändes hur fin som helst, fick jättemycket beröm av Pauline, hon var jättemjuk och hade ett riktigt sug mot hindren så himla roligt att det går framåt med henne nu. 

Nu ska jag fodra ens kompis häst Vanessa innan jag åker hem då hon inte mådde så bra ikväll och jag är ju ändå här så. Vi hörs imon natti! 

Saturday

Godmorgon, söndag igen då. 
Vaknade vid nio tiden, åt frukost med mamma och pappa. Precis satt på mig lite kläder, tagit en alvedon och suttit här med vetekudden en stund. Det är mycket bättre idag så hoppas att det är borta imon helt, ska alldeles strax åka och plocka upp Frida för att åka till stallet på möte, hoppas jag klarar av att köra bil hahaha! Nä men det ska nog inte vara några problem, hoppas jag. 
Vad ska ni hitta på idag ? 

Woke up from hell

 
Hey, vaknade vid halv 9 imorse och skulle åka och plugga lite matte. Kommer med nöd och näppe upp ur sängen..har fått nackspärr...COME ON! 
Kan knappt röra mig, sitter med värmekudde, halsduk, tjocktröja och ätit massor med värktabletter. Det går åt rätt håll i alla fall men det är fortfarande inte bra..roligt fredag. Vi som hade planerat helgen så himla bra, först dressyrträning ikväll och efter det skulle vi sova i stallet, gå upp tidigt imorgon bitti och fodra och ta ut hästarna, sen träffa cornelia på lördagkvällen och äta sushi och sova hos henne, och möte på söndag i stallet. Nu får jag väl se vilket av det jag kanske kommer klara av att göra och kan FÅ göra..
 
Nu ska jag kolla på favvo disneyfilmen och äta lite gurkstavar och dipp, have a nice friday. 

bed of lies

Do you ever think of me, when you lie? 
Lie down in your bed, your bed of lies
And I knew better, than to look in your eyes
They only pretend, you will be mine 
And you know how you made me, believe
You had me caught in every web, that you weaved
But do you ever think of me, when you lie? 
Lie down in your bed your bed of lies 

 

20 år !

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min bästaväns födelsedag! 20 år är du idag, kan inte fatta att du är så gammal! betyder att jag själv inte är så långt där ifrån haha. 

Vi har känt varandra så länge nu, i 8 år och vi har vart med om så mycket tillsammans. Jag vet att vi fortfarande kommer vara lika nära varandra när vi är 90 år och sitter på någon parkbänk och klagar på dagens ungdom alldeles gråhåriga! 
Jag ser dig som min bästa vän, men samtidigt inte, du är mer som en syster. Min allra bästa som jag kan göra absolut allt med utan att det blir knas. Absolut allt. Älskar dig rakt igenom och ställer alltid upp, kommer alltid stå upp för dig för det har du alltid gjort för mig. Ibland skrämmer du mig för du vet mer om mig än vad jag gör själv, du ser allt. Finns där och guidar mig vidare, säger åt mig vad som är rätt och fel när du tycker jag gjort fel. Stöttar mig när saker är jobbiga, berättar och framförallt visar att du älskar mig och att vår vänskap är värdefull. Du är så jävla bra rent ut sagt, nån som jag är på riktigt livrädd att bli av med. Vi är så jäkla sköna tillsammans du och jag, finns inga som oss. Kärlek till dig din knäppskalle!