NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

20 år !

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min bästaväns födelsedag! 20 år är du idag, kan inte fatta att du är så gammal! betyder att jag själv inte är så långt där ifrån haha. 

Vi har känt varandra så länge nu, i 8 år och vi har vart med om så mycket tillsammans. Jag vet att vi fortfarande kommer vara lika nära varandra när vi är 90 år och sitter på någon parkbänk och klagar på dagens ungdom alldeles gråhåriga! 
Jag ser dig som min bästa vän, men samtidigt inte, du är mer som en syster. Min allra bästa som jag kan göra absolut allt med utan att det blir knas. Absolut allt. Älskar dig rakt igenom och ställer alltid upp, kommer alltid stå upp för dig för det har du alltid gjort för mig. Ibland skrämmer du mig för du vet mer om mig än vad jag gör själv, du ser allt. Finns där och guidar mig vidare, säger åt mig vad som är rätt och fel när du tycker jag gjort fel. Stöttar mig när saker är jobbiga, berättar och framförallt visar att du älskar mig och att vår vänskap är värdefull. Du är så jävla bra rent ut sagt, nån som jag är på riktigt livrädd att bli av med. Vi är så jäkla sköna tillsammans du och jag, finns inga som oss. Kärlek till dig din knäppskalle! 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas