NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Då åker vi

Till det nya stallet, allt är packat och klart, bara hästen som ska in i transporten sen bär det av till nya stallet. Har en sån bra känsla över detta, tror han kommer stortrivas i ett litet större stall. Träningen kommer sätta igång på riktigt med bra utrymme och allt känns så bra.

Film with regina

Haft en kanon dag, vart och handlat med regina. Tog en sushi lunch i Kungälv och jag köpte ett par otroligt fina lindor till donne, nu blir det mat och sen hem till Jens, ha en fortsatt trevlig dag.

A cosy day

Idag är en sån dag då man bara vill ligga inne i sängen, precis det jag har gjort också. Är ledig idag, vaknade upp hos Jens, han åkte till jobbet och jag åkte hem och satte igång och började städa. Sen har jag legat här resten av dagen, och har inte planerat att flytta på mig resten utav kvällen heller - kanske om jag ska gå på toa och ta en dusch och äta kanske. Men annars, nix ligger bra här med musik och regnet som slår mot fönsterrutan.. 

Det är inte kul

Att rida ute i ösregn..det tyckte inte donnis heller. Det verkligen öste ner, som om himlen öppnades.. Han skötte sig dock väldigt bra trots det tråkiga vädret och regnet som piskade i ansiktet, väldigt mjuk och framåt. Han tyckte inte jag skulle sitta brevid honom när det var middags dax heller haha. Så ful är du hjärtat. 

En bättre kväll

 
Vilken dag det har varit, vaknade vid 11 tiden vilket var väldigt skönt då det vart mycket jobb det senaste. Åkte till kungäl för att träffa min ena mormor, åkte till stallet och red ett grymt pass och Emelie var med och instruerade mig lite. Har bokat tävling nu också om några veckor så red igenom programmet och gjorde mycket övningar så att allt funkar. Han skötte sig kanon, lite seg men kan vara värmen. 
 
Jag själv svimmade igår på jobbet..så ska ringa vårdcentralen imon bitti och åka dit så får dom kolla mig. Har lågt blodtryck och sådär så har svimmat mycket förr, men det bara " kom " igår så blir lite orolig på vad det kan vara.. 
Har precis tryckt i mig en pizza och ska hoppa in i duschen om en stund tänkte jag, så får jag se vad kvällen bjuder på. 

Grebbestad

 
Har haft en sån mysig dag i Grebbestad med min familj idag. Mamma och pappa är ute på båtsemester så jag och min lillasyster åkte upp med bilen för att träffa dom över dagen. Gick och shoppade lite, blev en pelle p tröja och ett par shorts för min del, sen blev det restaurang med lite kompisar till familjen så vi var 12 stycken. Åt jättegod mat och allt var väldigt trevligt, åkte sen hem till Jens där det var lite filmkväll med härliga människor, hade en jättebra dag verkligen. 

you

För första gången på riktigt länge så tycker jag om någon. 
Jag vågar nästan säga att jag är kär i honom.
Mina läppar formar orden men inte ett ljud kommer ut.
För det händer något magiskt när han tittar på mig och det är som jag ser oss igenom någon annans ögon.
Det blixtrar när han rör vid mig och jag svär att jag kan se alla himlens stjärnor falla när han kysser mig.
I hans armar blir att som är suddigt glasklart.
I hans armar vill jag stanna.

Jag visste att det var något som saknades, jag visste bara inte att det var han.. 

 

 

what hurts the most

Love is closely connected with vulnerability: The avility to
hurt and to be hurt. Altough some kinds of hurt in
love are intended, most of them are not.

Mysig dag med fina vänner

Har haft en sån otrolig mysig dag med fina vänner idag. Vart ute på lilla askerön hemma hos Oscar och åkt båt, solat och badat. Första doppet för iår, haha och det var faktiskt inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. 

Vi avslutade kvällen med att åka hem till Kristian och grilla, super mysigt och hamnade i en extrem matkoma..haha inte konstigt med tanke på hur mycket vi åt! Var väldigt skönt och få komma ut och bara vara lite, uppskattar sånt så himla mycket, mina fina vänner ni är allt bra ska ni veta. 

Upp