NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

bästa killen

Idag vart det varmt, flugor och blinningarna var överallt vilket Donne inte gillade, lite jobbigt då. Men bättre än regn så ska inte klaga. Idag körde vi lite lugnt, longerade han i 20 minuter och sen hoppade jag upp barbacka en stund. Jag trodde att det skulle bli lätt som en plätt med hans fantastiska steg, men kan säga att det var verkligen INTE lätt att sitta kvar på ryggen med det steget!! tog ett bra tag att vänja mig innan jag satt bra utan att vara livrädd för att jag skulle glida av haha. Galoppen var inga problem alls förrän i avbrotten, så detta får vi träna lite mera på det är bara bra för mig. 

Vi väntar på ny sadel till min lilla prins så vill inte rida runt i hans gamla ( nuvarande ) sadel då den klämmer på honom så får bli lite barbacka ridning nu i några veckor framöver. Tumkörning, longering, uteritter och ut och klättra samt lättare ridpass. ( blir dock tuffare desto bekvämare jag känner mig på honom utan sadel. ) allt handlar ju om balansen. 

the best way to start the morning

 

 

Älskar verkligen att bo såhär, finns nästan inget mysigare än att gå ut en powerwalk runda eller en springrunda såhär på morgonen när det är såhär fint väder ute. Svalkar otroligt skönt vid havet också, det är liksom knappt jobbigt då. 
Fick lite färg också, haha kan inte sluta skratta det var ändå 9-10 på morgonen liksom. 

Jag hoppas

Jag hoppas att du faller för någon som alltid svarar på dina sms och aldrig låter dig somna och tro att du är oönskad. Jag hoppas att du faller för någon som håller din hand under dom läskiga stunderna i en skräckfilm, som bakar brända kakor med dig för att ni är för upptaga med att dansa runt i köket. Jag hoppas att du faller för någon som ser galaxer i dina ögon och hör musik i dina hjärtslag. Jag hoppas att du faller för någon som kittlar dig och får dig att skratta under dåliga och bra dagar. Men bortom allt det, så hoppas jag att du faller för någon som aldrig kommer lämna dig eller ta dig för givet, någon som kommer stå bakom dig när du har rätt och när du har fel, någon som har sätt dig från din värsta sida men ändå står kvar och älskar dig. Jag hoppas att du faller för någon som kysser dig i regnet och kramar dig i kylan och inte skulle vilja ha dig på något annat sätt. 

 

You're so good I have to break your heart

Det var som att allt man önskar sig någonsin, plötsligt bara fanns i honom. 
Som att, alla tårar jag någonsin fällt över förlorad kärlek eller brustna hjärtan, kom han för att läka ihop mig. 

Jag förstår inte vår relation. Jag har ingen aning om vad han är i mitt liv, vem han kommer vara eller hur vi kommer sluta upp. Vissa dagar längtar jag efter att få höra hans röst och jag somnar med fantasier om hur vi kommer ha det tillsammans. Andra dagar skrämmer hans blotta existens mig. Jag blir rädd och jag gömmer mig. Jag är så otroligt jävla livrädd för att bli sårad. Det är som ett öppet pulserande sår över hela mitt hjärta och jag är rädd. Rädd rädd rädd. 

Jag pratar inte om det med någon, mina ord stannar i hjärnan, i hjärtat i bröstkorgen. Vem ska jag någonsin prata med som kommer förstå? Inga ord jag skulle yttra kommer bära den tyngd de förtjänar, som han förtjänar att omtalas med. Jag vet inte vad han gör med mig och det skrämmer mig. 

Han får mig att le varje gång vi har ett samtal. Vi kan prata om de svåraste bitarna av våra liv och jag är lika nära gråten som skratten för han kittlar fram båda reaktionerna i mig. Jag kan längta efter att stå bredvid honom och lägga min panna mot hans arm. Att han skulle lägga näsan i mitt hår eller mot min hud och andas min doft. Efter att han skulle bli min eller jag hans eller vi varandras. 

Och ändå, ändå vägrar en del av mig vilja känna dessa känslor. Jag vill springa i motsatt riktning och inte låta honom komma mig nära, inte öppna mitt hjärta eller sova bredvid honom någonsin. Jag vågar inte, han skrämmer mig, det skrämmer mig. Kärleken som kan bli skrämmer mig. 

När han måste gå säger jag nej. Jag vill inte att han någonsin ska sluta prata med mig och när jag kämpar med motsridiga tankar dunkar det hårt i min bröstkorg. Jag vet inte vad jag ska lyssna på, jag vet inte hur jag ska förhålla mig till att alla val jag gör i mitt liv är vad min livshistora kommer att bli. Ska han bli en del av den eller ska jag radera honom innan den skrivs? 

Jag vet inte. Jag bara, vet inte. 

 

 

 

 

 

Student på g

Ska alldeles strax åka iväg på den andra studenten för veckan, idag är det fina Cajsa som springer ut och jag är så stolt över min fina vän. Nu ska jag fixa klart det sista innan jag ska åka, såhär ser jag ut idag!

73 QUESTIONS WITH VICTORIA BECKHAM

 

Plötsligt så fick jag ett litet uppvaknande och insåg att den ision som jag haft kring Victoria Beckhamn precis rasat samman. Är det verkligen så här hennes röst låter? 
Tänk vilken otrolig passion denna kvinna går och håller på. Inte nog med att hon är en vacker och har en framgångsrik man så har hon ett par otroligt fina barn och även ett par otroligt etablerade företag. Vad kan man mer som kvinna önska sig? En fin familj och själv göra otroliga framgångar inom det man som mest vill hålla på med. En otroligt inspirerande kvinna, hatten av för Miss Beckham! WOW. 

 

 

Upp