NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

20 årsfest

Precis kommit hem från dop helt slut i kroppen, fick agera fotograf under hela dagen, riktigt roligt att ta upp kameran igen. Var väldigt längesen jag fotograferade nu, liksom tappade intresset för det där ett tag.

Nu ska jag möta upp lite vänner och så drar vi på 20 årsfest för Paulina som snart fuller år, super taggad kommer bli en bra kväll!

The best

En riktigt lyckad dag blev det, vinst på Curre idag på 69,81% och en andraplats med Dolce på 66,30% är så nöjd. Stolt framförallt, att allt slit faktiskt ger resultat och att man får nått för det i slutändan. Dolce skötte sig jättefint, lite trött men hon gjorde ändå vad hon kunde och lyssnade bra på mina hjälper så jag är nöjd med henne. 

Curre, tredje gången jag rider honom, tänkte mest ställa upp på honom som en rolig grej och går och tar hem skiten, haha riktigt roligt och han var så fin. Väldigt stor skillnad på han och Dolce ridmässigt men roligt att dom är lite olika så man får nya utmaningar. Han var så duktig och jag är så stolt och nöjd över både min och dessa fina hästars insats. Tackar för mig, nu ska jag sova för jag somnar snart på soffan.. 

han som älskar allt med mig

Jag vill hitta han som älskar allt med mig. 

Han som hatar hur jag alltid glömmer att skruva på korken på tandkrämstuben. 
Han som hatar att jag är petig med maten när jag väljer att inte äta upp kanterna på mina frukostmackor. 
Och han som hatar att jag alltid glömmer att släcka efter mig när jag gått på toaletten. 

Men hur mycket han än hatar det ska ett leende i hans mungipa alltid titta fram varje gång han blir påmind om alla dessa saker. För han ska vara den killen som hatälskar alla mina brister och alla mina fel. 

Han ska vara den killen som inte vill vakna upp en lördagsmorgon och finna korken på tandkrämstuben hårt fastskruvad. 
Han ska vara den killen som inte vill äta frukost utan att behöva slänga mina brödkanter i komposten. 
Han ska vara den killen som inte vill komma hem till ett hus där lamporna på toaletten är slätcka. 

För jag vill hitta han som älskar allt med mig. 

 

 

 

Upp