NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Godmorgon våren

 
Godmorgon i vårsolen! 
Idag är det onsdag och jag är påväg till ett möte och intervju, spännande. Sen har jag massa saker att göra idag, tvätta bilen, städa och flytta in fler saker i mitt nya rum och gå ut och springa i det fina vädret, bland annat. Så skönt att våren äntligen är här! 
 

back at the gym

Äntligen, vart sjuk från och till i över 1 månad. Men idag åkte jag bort till gymmet, körde 1 timma på CT och 1000 kalorier senare var jag helt död men körde 20 minuter mage också, det fick räcka för första passet på så länge och jag är NÖJD. Gick riktigt bra och det kändes så himla skönt, var inte alls så tufft som jag trodde det skulle bli. Nu ska jag hem, duscha och äta sen blir det sängen och kolla nån serie, peace ! 

50 shades of grey

Hade en väldigt mysig lördag med två jättefina vänner, Cornelia och Olivia. Vi var inne i stan, tog ett glas vin och fick äntligen kollat på 50 shades of grey. Jag har blandade åsikter om filmen, visst den var bra. Men den var inte SÅ bra. Jag tror mycket på att det är så att dom som inte har läst böckerna älskade den, medan vi som har läst böckerna inte riktigt håller med. Den var bra, men lite överdriven tycker jag, speciellt när det kommer till Anastasias stöningar, menas hela tiden överdrivet ? kom igen. Men det jag tyckte var bra var att replikerna var nästan identiska ifrån boken i vissa scener och det var grymt, samt att bilderna man fick upp i huvudet när man läste böckerna var oxå nästan identiska i filmen. SÅ ja, vad ska jag säga, jag gillade filmen det gjorde jag, för den var inte dålig men böckerna är ju verkligen så mycket bättre, men den var helt klart bra. Ska bli skoj när dom andra filmerna kommer ut. Vad tycker ni? någon som har sätt filmen och vill komma med era åsikter om den? eller håller ni med mig ? kul och veta vad ni tycker och diskutera lite.