NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Lite måndags städning

 
 
 
När jag kom till stallet idag så tog jag in alla hästarna, för det ösregnade ute så dom fick komma in och äta lite. Började mocka och fixa i ordning för Gines, väga upp alla höpåsar, muslin och betforn samt fylla på vatten. Gines hade vilodag igår så myste bara runt i stallet. Emmely var sjuk igår så hjälpte henne med Salsa, så hade två hästar att fixa för idag. Så det tog lite extra tid men inget och klaga över, nån dag ska jag själv ha fler än en häst så. 

Var ensam i stallet så bestämde mig för att börja städa i skåpet lite, la ut ALLT på golvet och började renoveringen haha! Såhär såg det ut innan jag började; 
 
 
 
 
Och såhär blev det när jag var klar 
 
 
 
Allt i ordning, lindor och boots i en låda ( dressyrlådan ) och skydd och refelxer i en annan. ( hopp och teränglådan ) Jag älskar att ha saker och ting i ordning, det ska vara fint och man ska kunna öppna skåpet och se sina saker utan att behöva ställa sig och leta efter sakerna eller hur ? men det blir lätt ordning så det behövs lite städning då och då. Tog mig nog lite över 1 timma tror jag innan jag var färdig. Men nu är det fint igen. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas