NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

The first time

 
Alltid ska det vara en första gång för allt. Idag flög jag av Gines för första gången, red ut en sväng. Bort mot klubben och " lilla rundan " eller " nybörjar rundan " som den kallas, så han skulle få klättra lite och lyfta på benen. Gick kanonbra, han är så duktig. Körde bilar förbi och han reagerade inte över huvudtaget - min duktiga lilla häst. Han har ett välidigt skarpt huvud, helt underbart för det känns inte som man sitter på en unghäst för att han är så cool. 

På tillbaka vägen hände det dock lite grejer, red över bron som ligger i mellan vårt stall och mot vägen till klubben. Det hade regnat otroligt mycket och var väldigt geggigt och blött i backarna och stora pölar överallt ( ska läggas grus där ) han gillar inte vatten verkar det som, för där försökte han verkligen gå undan från geggan och vattenpölarna. Kom till en liten bäck som var kanske max 1 meter bred och på andra sidan den så kommer våra sommarhagar. Han tar världens KÄGURUHOPP över den lilla bäcken skojar inte när jag säger att det var flera meter upp i luften. Slutade med att jag landade på en hagstolpe rakt i leran.. och hästfan GICK HEMÅT !  så det var bara att börja promenera och försöka hinna ikapp honom. Men en verkande höft och huvudverk ligger jag nu i soffan med lite spagetti som jag tänkte äta, ska sedan ta mig en dusch och hoppas att jag inte får världens lårkaka.. Visst var han fin i sitt nya fleecetäcke jag fick hem idag? passade perfekt. 


Vill dock tacka den otroligt fina människan som åkte förbi på motorvägen som såg Gines på ängen utan ryttare och svängde in till stallet för att säga till, som tur var så hade jag precis fått tag på honom och kom gåendes med honom när hon körde in på gården. Men tack för alla fina själar vi faktiskt har här i världen. 
 
 

10 november 2015 18:42 | Gines |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas