NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Vet + lastträning

 
Var i stallet vid 10 imorse för att veterinären skulle komma, kollade på hans tänder som såg väldigt bra ut förutom att han hade två stycken ovanligt stora vargtänder som satt på ett konstigt ställe som måste tas bort på clinik, kollade även hans has där han är svullen av en spark för några veckor sedan. Även den ville dom att vi skulle komma in till clinik för att ultraljuda/röntga. Men det var väldigt skönt att höra av vet att han inte har ont eller störs av den i ridningen mer än att han känner att nått är där, om man tänker att en själv skulle ha en tennisboll på armbågen tex, man känner att den är där men det är inget som gör ont eller förstör för hästen, så det var i alla fall skönt att höra. Han fick även sin vaccination. Så nu får vi boka tid hos vet och åka in. 
 
När han ändå var lite drogad av det lugnande han fick när dom kollade tänderna så passade vi på att lastträna honom, vilket inte gick speciellt bra alls. Han var inte rädd eller något sånt utan bara bestämde sig för att han absolut INTE ville gå på transporten. Ibland blir jag så trött på att han faktiskt är så jäkla smart. Vi försökte med allt verkligen, mat, godis, linor runtom men då ville han nästan hellre sätta sig ner än att gå på...hur kan man vara så envis? Efter många om och men så fick vi i alla fall på honom med två hovar på rampen sen gav vi upp, höll nog på i 2,5 timme. Så denna gången vann han men nästa gång blir det inte lika enkelt. 
 
Nu ska jag äta lite sushi, ta mig en dusch och lägga mig i soffan och vänta på att Jens kommer hem. Hoppas jag kan få lite massage ikväll har sån fruktansvärd verk i axlarna/nacken igen..dumma kropp. Aja, säger godnatt nu så hörs vi en annan dag. 
 
PS: Juste ni får gärna komma med alla tips och knep ni kan för svårlastade hästar, även fast jag provat allt jag fått till mig idag, tack på förhand fina ni. 

Lyssna på detta

Detta måste ni verkligen lyssna på, och då menar jag verkligen LYSSNA på hennes ord och det hon säger. Hon har levt det " perfekta " livet men har ändå inte mått bra. Vart besatt av siffror och likes på instagram, gjort allt för att bilderna ska se " bra ut " Jag håller med henne i allt hon säger i denna videon, det finns så mycket vackert i världen och se, att lära sig, att ta till sig, än att sitta fast på sociala medier och bli helt tokig av allt, du måste ha fler följare, du måste ha fler likes, du måste ha fler " perfekta " bilder så folk verkligen ser att du lever livet och har ett perfekt liv. Lyssna på henne. 

Vilket höstväder

 
 
Kom till stallet imorse och det ösregnade och blåste. Nu har hösten landat, ni vet när man ska ta in en blöt häst? - yeah så mysigt. 
Longerade tusse idag och det gick bra, gjorde sedan iordning allt som ska göras i stallet. Lite gos i en blöt hage är ju alltid mysigt också, satt nog där i 20 minuter och han pussade och myste. Hur söt får man lov och vara egentligen? en blöt liten Gines tillsammans med sin hagkompis Vitnos. 
 
 

En liten utetur

Red ut lillkillen idag för första gången, i mörkret dessutom och OJ vad jag är imponerad av honom. Han bara lunkar på och reagerar inte på någonting, kom bilar och harar som hoppade över vägen och han reagerade inte ens. Har aldrig träffat en sån lugn och cool liten unghäst förut och det är så roligt att ta del av hans utveckling varje dag.