NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Tårarna bara rinner..

 
Idag är en sån dag jag saknar dig lite för mycket. Då tårarna bara rinner..när hjärtat verker och det känns som du inte riktigt kan andas ordentligt. 
Du hade verkligen ett hjärta av guld. Du var så fin, från insidan och rätt ut. Det lös kärlek igenom dina ögon trots allt hemskt du har fått gå igenom. Har inte riktigt förstått att du borta..fan vad jag saknar dig killen, idag är en sån jobbig dag när tårarna bara fortsätter att rinna nerför mina kinder..
Jag vet att du har det bättre där du är nu, jag vet det men fan vad ont det gör. Jag vet att du är tillbaka i ditt fina Spanien och galopperar i full fart över stränderna längs havet. Jag hoppas att du tittar förbi mig ibland, och ser hur mycket jag saknar dig och hur mycket du gav mig på den korta tiden jag fick känna dig, och kanske dra en sån underbar busgalopp-sträcka över ängen som du älskade. Smärtfritt såklart, jag hoppas verkligen att du mår bra nu, att du inte har ont och att du ser att allt vi gjorde och försökte göra för dig var av ren kärlek. 
 
Det var inte lätt den där dagen för två veckor sedan. Det var precis som om du kände det på dig, att det nu var över. Som att du hade accepterat det på nått vis. Du var så himla lugn. Jag hade betämt mig för att jag inte skulle vara med när det skedde men mitt i allt, när vi stod där så kändes det helt plötsligt så rätt. Jag ville vara med dig hela vägen, till slutet och det var jag. Det var inte lätt att stå där, se in i dina stora kolsvarta mjuka ögon och se hela du bara försvinna, när du fick sprutan och 3 sekunder senare se dig falla ner på marken...det gick så otroligt fort att jag knappt hann reagera men ändå brast jag ut i gråt, ner på knä och kunde knappt andas. Att ligga där med ditt huvud i mitt knä och tårarna som blötte ner dig, känna för varje minut hur du blev kallare och kallare..Fyfan det var verkligen det värsta jag har vart med om, dom tuffaste minuterna i mitt liv. Men nu vet jag, nu vet jag att du har det bättre, och nu vet jag hur det går till. Nu kommer jag aldrig mer utsätta mig själv för den smärtan igen. Men jag är glad att jag höll mitt löfte. Jag var med dig till slutet. Älskade hjärtat, kommer alltid ha med dig i mitt hjärta och i mina minnen, föralltid i mitt hjärta lever du. 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas