NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Jag lever

Okej, vart ska jag börja.. jag har sedan länge gått runt och haft väldigt ont i kroppen. Jag flög av en häst för drygt 1 år sedan, och nu i ett halvår lite drygt har jag gått runt och haft väldigt ont i kroppen, jag har sätt i spegeln att jag är sne och har vetat att jag har behövt gå till någon som fixar till det men vart för lat för att ta upp telefonen och ringa. Så pågrund av att jag faktiskt har blivit sne sen jag flög av hästen och landade in i väggen så har jag vart sne, haft konstant huvudverk och tryck i axlar och rygg. Så bokade äntligen en tid hos en kiropraktor, ska dit imorgon. 

I lördags så åkte vi go-cart, jag kom i lite för hög fart och kraschade in i väggen ( bildäcken som är runt go-cart banan ) och jag hörde hur det sa KRAS i nacken..Jens kom i bilen bakom mig och han sa att hela go-carten var i luften innan smällen.. så jag antar att jag faktiskt kom lite för fort i den snäva kurvan..
Åkte in till akuten igår morse för jag kände inte att det var värre värk än vad jag hade sedan innan, men igår morse så kände jag att det bara gjorde ondare och ondare så åkte in. Dom trodde först att det var en wiplesh ( hur det nu stavas ) för att det var en sån smäll. Det kände igenom mina kotor och dom tyckte det såg bra ut, så förhoppningsvis så sitter det bara muskulärt och blivit ännu värre än vad jag redan hade det. Fick lite starka tabletter som jag ska äta nu i några dagar för att se om det hjälper så ska jag träffa kiropraktorn imorgon vid 10 tiden så får vi se vad han säger och om det är något han kan göra och blir det inte bättre i mitten av veckan så får jag åka in igen så får jag se vad som händer då. Så därav den dåliga uppdateringen men, jag lever. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas