NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Måndag

Godmorgon! Jag är påväg till Kungälv i skrivande stund. Ska plocka upp min lillasyster i skolan och köra henne till min gamla Spanska lärare och plugga med henne lite, hon är så duktig, Patricia. 
Så skönt och få sova ut när man är ledig, vart så trött hela helgen specielt efter gårdagens delade tur, herregud kände mig som en levande zoombie. Var nog inte förrän klockan 8 jag började piggna till och kände att jag kunde jobba 12 timmar till. 

 

Planerna för dagen efter jag kört min syster och åkt hem en sväng så blir det stallet. Finns inget bättre ställe att vara på när man behöver landa lite och bara andas. Imorgon står det träning på schemat för min del, så idag blir det lite mys och kanske en promenad för Gines, han löshoppades igår och var så duktig så, är det något ni hade viljat se? 
Tror även att Sandras kusin Ronja skulle komma förbi i eftermiddag och känna på honom lite, hon ska hjälpa oss att hoppa in honom så han lär sig det på riktigt med avståndsbedömning och allt sånt, så det blir nog en riktigt bra dag idag tror jag allt. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas