NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Onsdag

Godmorgon! 
Jag vaknade med en sån go känsla i kroppen, en riktigt myskänsla ni vet? Det är varmt inne i huset, under täcket medans man ser hur ruggigt det är ute. Tror det kommer bli en sån riktigt härlig höstdag idag, hoppas solen sticker fram lite också under alla moln och grå dimma. Jag älskar verkligen hösten och allt med den, färgerna, kylan, allt. Den är så mysig, så länge det inte ösregnar och är grått precis hela tiden men jag tror ni förstår vad jag menar. Jag är dessutom ledig så ska bara ta det lugnt och göra allt det jag ska göra idag och inget jobb, så skönt. 

Ska alldeles strax till stallet, idag blir det träning för Lotta vid 14-tiden, ser verkligen fram emot det då jag tycker att jag har fått lite mer koll på det jag tränade för henne sist gång. Han skjuter gärna ut bogen i högervarvet och liksom " drar iväg " från arbetet. Så jobbat mycket med just det, att få honom och gå där jag vill och ställa honom utåt istället för inåt och sedan tillbaka utåt igen. Mycket skänkelvikningar för att lära honom förstå att när jag trycker med skänkeln så betyder det att du ska gå åt sidan och inte framåt. Vilket han gärna gör. Han är väldigt lyhörd så jag tycker att han förstår mer och mer och det bästa med honom även om han inte förstår eller orkar, så FÖRSÖKER han hela tiden att göra det jag ber om, att göra mig nöjd. " är det såhär du menar matte? " han är en duktig liten kille och när alla knappar är hittade på honom, samt mer muskler och kondition så kommer han bli riktigt fin, har sagt det så många gånger men jag ser det verkligen framför mig. 

Nu ska jag äta lite frukost, byta om till ridkläder och åka bort till stallet, är mycket och göra innan träningen och även efteråt så är lika bra att börja i tid, för att stressa är bland det värsta jag vet - trots att jag gör det nästan precis hela tiden, konstigt det där eller hur? aja, ska ringa Emelie nu och se om hon hinner bort och knäppa några bilder på oss idag, så ni får ha en bra dag i det fina vädret! 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas