NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

The best way

Finns det något bättre än när man kommer på morgonen och man blir mött av det här? En puss. Love it.
Idag var Giness så duktig, han har lite dålig kondis så orkar inte riktigt i galoppen men han försöker hela tiden. Han förstår inte riktigt sidvärsrörelserna heller men vad ska man kräva av en 4 åring egentligen? Det är bara att ta en sak i taget, jobba på en sak åt gången tills det sitter. Han kommer bli så bra, har en underbar känsla.

En höstig morgon

Godmorgon, har ni sovit gott? det har jag. Tror jag har sovit i närmare 10 timmar inatt - så känner mig bra utvilad. Sitter i soffan och dricker lite kaffe, ska strax åka bort till stallet. Ska möta upp Malin så ska vi rida tillsammans, blir nog trevligt. Nä nu måste jag dra till stallet så inte Malin står och väntar på mig, det är dessutom en riktig höstdag idag - like it. 

Kvällshej

Vilken mysig dag det har varit idag! Sov till 11 och åkte sedan till stallet, väl i stallet blev det en helstädning i sadelkammaren. Vårat skåp behövde verkligen städas och gå igenom. Såg ut som fan rent ut sagt. Nu är allt precis som det ska vara, vi har gått igenom saker som inte passar och sånt vi inte längre behöver eller använder. Allt för att få mer PLATS i skåpet. 
Longerade bebis lite för att se så han inte haltade då han är lite svullen bak i hasen, tror han har råkat slå sig på transporten... men han ömmade inte eller visade någon hälta, så det är ju bra men känns lite knepigt? Men vi håller koll, kyler och ser så det inte blir värre. 

 

När jag var klar i stallet åkte jag förbi sushi affären och köpte med mig lite gott att äta. Var så fruktansvärt hungrig då jag hoppade över frukosten imorse...så får väl skylla mig själv lite där antar jag. Somnade sedan som en stock på soffan med en go filt över mig, sedan ringde Sandra och frågade om jag ville komma bort till klubben då Emilia skulle ha hoppträning - visst varför inte hade ändå inget annat att göra än att ligga och slappa på soffan haha. 
Emilia fick Curre, den störta hästen i stallet han är enorm. ( han som jag vann KM med om ni kommer ihåg bilderna ) Hon var jätteduktig och hoppade hela 80 cm! hon kommer verkligen bli så himla duktig i framtiden, känner det på mig. Med rätt träning och medel så finns det en väldigt stor posetiv utveckling för lilla Emmi. 

Nä, nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp imorgon, är trots allt riktigt trött. Godnatt och ha en fin kväll ! 

 

 

 

Underbara lediga onsdagsmorgon

God morgon! Nu vaknade jag upp ifrån min skönhetssömn. Gårdagen tog verkligen hårt på mig, gå upp klockan 03.00 på morgonen för och välkomna hem Giness. Åkte inte från stallet förrens klockan halv 5 och upp och jobba klockan 7..jag var en levande zombie kan man säga.

Somnade nog vid 9 tiden på soffan igår och fick tvinga mig själv upp i sängen haha. Så idag ville jag sova ut, vilket jag gjorde. Otroligt skönt och få göra det ibland, är dessutom ledig idag så då får man passa på tycker jag. Nu ska jag klä på mig för stallet och åka bort, blir en massa mys med Lillkillen så får jag se vad jag gör med honom idag. Ha en bra dag!

Första dagen

Idag har vart en lång dag. Lillkillen kom ju somsagt klockan fyra imorse. Direkt efter jobbet åkte jag till stallet för att ta in lilla skrutten, joggade honom lite i paddocken bara, långt och lågt så han bara fick röra på sig då han vart lite stressad och tittig när han kom. Plus att jag skulle få känna på honom lite. Han skötte sig galant, han är verkligen så himla snäll. Detta kommer bli riktigt bra, känner det på mig. 

Välkommen hem!

 

Välkommen hem Gines! 
Nu ska du äntligen få sova efter en lång natt och många timmar på transporten. Min lilla stjärnbebis! Kan inte riktigt förstå att jag faktiskt har köpt min alldeles egna första häst, alldeles själv. Tillsammans med min kusin Sandra. Kan inte riktigt förstå det än, det är helt fantastiskt. Denna resan vi har framför oss nu kommer bli magisk, hoppas det blir många år tillsammans med dig hjärtat. 

Nu ska jag hem och lägga mig och sova i någon timme till innan klockan ringer för att upp och jobba klockan 7...natti/morgon. 

Gines

Imorgon kommer denna godingen hem till mig, Gines men utalas Giness. Han är en Polsk halvblodsvalack på 4 år. Han är ca 165 cm just nu men lite högre baktill så växer nog max 3 cm till kanske. Han är nog den tryggaste och coolaste unghästen jag någonsin har träffat, han gör inte en fluga förnär och är super nyfiken, vill alltid se vad man gör och vara med. En riktig kelgris. Ska bli så kul när han kommer hem till stallet, skriver mer imorgon när han har landat. 

I will catch his warm stare

 Nu har han sett mig gråta varma ledsna tårar som kom fram när jag visade min rädsla för honom. Han kysste bort dem envist och han höll mina händer och någonstans i allt det osäkra, kändes han plötsligt så säker. Som att jag ju inte vill vara någon annanstans men i mitt huvud spökade rädslorna som aldrig förr, och jag bad en tyst bön som sa: snälla snälla låt den ärlighet jag kräver så hårt, säga det jag vill höra. 

Och den gjorde det. Han gjorde det. Han sa det till mina ögon, till min hals, till mina läppar och till mitt hjärta. Han fick se mig naknare än någonsin förr och kanske skrämde det honom. Kanske gjorde det honom säkrare, kanske mer trygg. Det kanske sa mer om mig än jag ville. Jag vet inte och jag bryr mig än mindre. Han får så gärna se mig, verkligen se mig. Allt med mig, allt skratt, alla tårar, tystnaden som finns i mig ibland. Viljan att vara ensam ibland. Helt ensam eller ensam med honom. Jag har varit nära hans hud, dragit fingrarna genom det raspiga skägget och jag har drömt mig bort med kinden mot hans rygg. Jag har räknat tiden med fingrarna mot hans kotor. Känt livets renaste form med hjälp av hans andetag. Jag har skrattat åt livets ironi när havet stormat i bakgrunden. Jag har lyssnat när han yttrat sina tankar. Jag har lyssnat när han är tyst. Jag har sett den blicken han ger mig och förstått mer av den än hans ord.

Om jag legat i dvala är det nu jag äntligen vaknat upp och varenda detalj omkring mig känns riktig. Mina sinnen har förstärkts och min uppskattning åt livets mirakel märks som aldrig förr. Jag gömmer mig inte i mitt skinn och jag har slutat be om ursäkt för att jag är jag. Allt för att han såg på mig, höll min hand under ett bord, såg in i mina ögon genom andra sidan av ett rum. Han påverkar mig på så många nivåer av mitt liv att jag tappar kontrollen av vad som är sant eller överhuvudtaget äkta. Men det gör ingenting. Med honom är det allt eller ingenting hela tiden. Han gör att jag vågar leva, vågar lyssna på livet, vågar chansa och ha allt. Han gör mig lycklig, han ser mig. Verkligen ser mig. Jag är så glad att jag har honom. 

 

Själar säger aldrig farväl

 

Sov nu så gott mitt älskade lilla hjärta, vi ses i ett annat liv och det är fruktansvärt att du har behövt gå igenom all denna skit bara 6 år gammal..jag är glad att kunna säga att du har vart min i 6 veckor och jag kommer saknar dig som tusan, men jag vet att du har det bra nu och jag älskar dig av hela mitt hjärta, vi ses snart igen fina älskade Carrancho. 💛