NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Bloggflytt

Jag har bestämt mig för att byta tillbaka till min gamla blogg, flyttat över allt från denna så ni kan fortfarande läsa om allt som stått innan. Nu hittar ni mig HÄR. Hoppas ni följer med mig. Jag tycker den bloggportalen har blivit väldigt bra, bytte från den för några år sedan hit till forme då jag tyckte det hade blivit så dåligt. Men nu gillar jag den igen, dom har också uppdaterat sig lite och jag gillar att man kan fixa och trixa med design och mallar precis som man vill, det är väldigt stilrent vilket jag gillar. 

tjejmiddag och pay'n ride
Haft en sån otroligt bra dag idag, igår kväll bestämde jag lite sådär spontant att jag och gines skulle vara med på en pay'n ride för skojs skull på klubben. Jag är jättenöjd med honom, det var första gången han var iväg och första gången själv inne i ett ridhus och det gick över förväntan bra. Trots lite missar här och var så gick det bra och avslutade med en godkänd ritt och procent. 

Nu sitter jag i soffan och väntar på Cajsa, ni kan läsa hennes blogg här. Vi ska iväg på tjejmiddag hos Beatrice så blir nog en bra kväll med lite hästsnack ( alla är hästtjejer ) god mat och dryck, ha en fortsatt trevlig lördag finisar.

Godmorgon 1 april

Första April. Någon som blivit lurade än? - jag har alltid vart urusel på att lura folk, har så svårt för att komma på något bra och när jag väl gör det så har jag svårt för att hålla mig, är värdelös på att ljuga så folk ser det efter två sekunder och jag börjar skratta haha. April bjuder för övrigt på riktigt kanon vårväder - våren är här för att stanna nu.

Men idag är jag ledig! Ska spendera förmiddagen här hemma och sedan åka hem till min mormor som fyller hela 72 år ung idag. Ska möta upp min morbror så ska vi åka bort till henne tillsammans och fika, ska köpa med mig lite blommor också - hon är världens bästa mormor min mormor. 
I eftermiddag ska vi äta på restaurang, fira mormor så vi blir nog bara det närmsta, kommer bli mysigt. Ikväll kommer Samuel och Regina hem till mig och Jens vilket kommer bli väldigt trevligt, har alltid lika roligt när dom kommer, var några veckor sedan vi sågs allihopa nu så kommer bli härligt. Så det är min fredag, hur ser eran fredag ut? 

 

 

 

Upp