NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

måndagsmorgon

Godmorgon vänner! 
Då var det måndag igen och jag hoppas att ni har haft en underbar helg? min har vart lite upp och ner. Lördag och söndag var det jobb på schemat. Efter jobbet igår åkte jag till stallet, fixade iordning allt för Gines, tvättade och smörjde in hans mugg som han har fått tillbaka - ser bedrövligt ut. Myste lite och pratade med tjejerna i stallet. Skulle ta ut Gines på en promenad, gick jättebra som vanligt men på tillbaka vägen hände det nått. 
Gines blev rädd för något som lät på motorvägen ( förmodligen en lastbild eller liknande ) och springer rakt över mig!! Kände hur han trampade mig bak i ryggen och fötterna, jag flög fram och landade på höften på något konstigt vridande sätt låg jag med ansiktet rakt upp mot himlen och i ren panik slängde jag upp händerna ovanför ansiktet för att skydda mig, trodde han skulle trampa mig!! men han hoppade över mig och sprang mot stallet, stannade vid stonas hage och började äta på Lottas gräsmatta. Så fick ringt Lotta och hon fick springa ut och ta honom, medans jag kom haltande längs vägen, hade tur i oturen denna gången också. Min klumpiga lilla älgkalv haha. 

 

Så idag är jag hemma, ska vila idag och hoppas på att jag blir bättre så jag kan jobba nu i veckan, för haltar runt här hemma som en 80åring, knappt sovit inatt för har bara kunnat ligga på rygg, samt legat konstigt så känns som det är nackspärr på gång.. haha jag har sån tur jämt - vad ska ni hitta på idag? 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas