NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

1 Januari

 
Startar jag på bästa sätt, i stallet. 
Kom hit vid halv ett tiden och började fixa för Vitnos - den lilla söta vita ponnyn vi har i stallet, hade lovat att hjälpa dom idag. När jag var färdig så började jag göra i ordning allt med Gines, hämta in honom från hagen och han var SÅ fruktansvärt lerig!! usch, så fick börja med att spola av honom. 

Han har förmodligen fått sig en känga i hagen idag för han hade ett sår på vänster bak, insidan hasen om ni förstår. Såret hade redan börjat läka, var " torrt " och hårt liksom, men han var jätte svullen runt om och varm, men bara på själva svullnaden. Hämtade Lotta och Karin så gick ut på gårdsplanen och sprang med honom för att se om han var halt, vilket han som tur var inte var. 
Hoppade upp och skrittade i kanske 15 minuter på långa tyglar, han fick bara gå utan några som helst krav, började sedan jobba lite med honom i skritten, en bra stund sen sa Lotta att jag skulle testa och trava honom för att se hur han rör sig med mig på, han gick så jävla fint va!! helt otrolig skön känsla, han var lätt i handen, ryggen var med nästan hela tiden, han bjöd framåt och kändes väldigt fin. Så han är absolut inte halt vilket är skönt och få konstaterat, så åker bort imorgon förmiddag och kollar till honom, förhoppningsvis har svullnaden lagt sig lite. 

Nu är jag klar i stallet och ska alldeles strax sätta mig i bilen för att köra hem och äta lite middag med mina föräldrar, efter det blir det en sväng hem till Emelie och Mattias, ha en god fortsättning ! 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas