NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Årsresumé av mitt 2015

2015 har varit ett kämpigt år för mig, ett år som säkert alla andra också trodde, skulle bli ett fantastiskt år. Men som ville gå en annan väg. 
År 2015 började inte bra för mig, jag fick sparken ifrån mitt jobb, vi sitter nu i en rättslig tvist, det har tagit hårt på krafterna och jag vill bara att det ska ta slut snart, för jag orkar innerligt snart inte mer, det tar så mycket positiv energi ifrån mig som jag kunde lagt på annat. Men jag har kämpat på, söker jobb för fulla muggar, försöker verkligen få en bättre framtid och ett bättre slut på denna sagan. 

Har suttit och tänkt på året som gått, vad jag har varit med om, både positivt och negativt. Det positiva väger trots att det negativa kvävt mig lite, så har det positiva jag varit med om 2015 vägt så mycket högre. Jag började året med att tävla en liten häst åt ridklubben, lilla Dolce. Jag vann KM på klubben och kom tvåa, med två olika hästar. Fick möjligheten att rida en helt fantastiskt fin kille, Donovan KS som ni fick se mycket av här i bloggen i våras-somras. Tanken var även där, att jag skulle få chansen att träna och tävla honom, utvecklas med en läromästare. Men han såldes tre månader senare. 


Bestämde mig därefter tillsammans med min halvkusin Sandra att vi skulle köpa häst ihop, äntligen tänkte jag. Kollade på några stycken men fastnade för en alldeles speciell liten kille vid namn Carrancho. Ni kan läsa allt om honom HÄR ni som missat den fruktansvärda upplevelsen. Kan fortfarande bryta ihop när jag ser bilder på honom och tänker på hur det kunde bli tillsammans med honom och att han hade hela livet framför sig, men fick åka till det evigt gröna ängarna redan som 6 åring, och vart med om så mycket hemskt i livet. Efter Carrancho tappade jag tron lite, på om jag någonsin skulle få lite tur? - efter många om och men så hittade vi Gines, min fina lilla kille som är det absolut bästa jag har. Aldrig någonsin träffat en sån kelig häst, som alltid vill vara med, se vad man gör, gör så gott han kan i allt, lättlärd, försöker hela tiden göra mig som ryttare nöjd. Så klok, med det största hjärtat jag sätt, bara 4 år gammal. 
Sen såklart åkte vi på den där jävla olyckan när jag blev sparkad av min tränares häst rakt på höften, Gines stegrade, jag låg på marken så jag tappade honom, Gines springer iväg och trampar på en skruv och det resulterade i boxvila med gips i 4 veckor för en 4 åring, det var ingen rolig tid. Dessutom vart ju jag dålig så allt var bara pannkaka den månaden. Det har verkligen inte varit en bra start för oss, men nu börjar det ljusna, Gines är under igångsättning, han verkar må väldigt bra och nu är det ett nytt år, jag känner lite hopp. 
Det har varit mycket häst detta året, ovanligt mycket men det är ju det jag älskar, det är ju detta jag vill göra, det ända jag verkligen mår bra av. Oavsett problem eller motgångar är det alltid hästarna som bevarar mitt lugn, tar mig igenom all skit och hjälper mig framåt. Får mig glad och positiv, får mig och glömma av alla problem. Jag andas häst och jag älskar det. 
Men jag vet att livet inte är en dans på rosor och att när det kommer motgånger, för det gör det. Så lyser alltid medgångarna så mycket starkare. Jag upplevde trots all skit och orättvisor detta året, mycket bra saker också. Det var inte alltid lätt, men absolut värt det. Jag kan se tillbaka på ett mycket framgångsrikt år, i minnen och upplevelser, viktiga lärorika saker som man behöver gå igenom någon gång i livet. Alla dessa erfarenheter har gjort mig till den underbara person som jag är idag, en starkare person. 

Får ju såklart inte glömma nämna i detta väldigt " hästiga " inlägget om mitt 2015 att jag träffade en helt fantastiskt person, en människa som hjälpt mig igenom alla dessa motgångar, ställt upp för mig, torkat mina tårar, fått mig att le, gjort mig lycklig, fått mig att tro på att jag faktiskt förtjänar att må bra, någon jag litar på, en kille som ser mig, verkligen ser mig och bryr sig om mig. Någon som jag är livrädd att förlora, min fina Jens, du får mig alltid att ställa mig själv frågan, " vad har jag gjort för att förtjäna dig? " du får mig att må så bra, med dig är jag lycklig och blivit den tjejen som alla har saknat i alla år. Jag är så tacksam för att jag har dig, så tacksam för allt du gör för mig, så tacksam för ditt otroligt stora hjärta som ibland är lite för stort för ditt eget bästa. Puss på dig hjärtat. 
 

 

 

Så jag stryker 2015 och säger med ett stort leende Välkommen 2016 det kan i varje fall inte bli sämre. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas