NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Min tisdag

Efter en massa bilkörande hela dagen sitter jag äntligen i soffan här hemma. Imorse åkte jag och Jens ut till Orust för att hämta hem hans Audi RS4 som har vart på lagning/koll , den är äntligen hel och går som den ska vilket är helt underbart då vi ska ha den när vi åker upp till Norge om dryga två veckor för att åka skidor tillsammans med min familj. Men framför allt är det skönt att den är hel och funkar eftersom Jens har försökt få i ordning på den i nästan 8 månader men den har hela tiden krånglat, nu går den som en klocka och jag är så glad för att Jens är glad. 

Hängde med ut till verkstaden en liten stund innan jag begav mig till stallet, lunchade hästarna då Lotta hade jobbat natt ( tror jag ) och var iväg. Efter jag hade lunchat tokstållarna så började jag allt fix i stallet, mockade, vägde hö, och gjorde kraft samt mockade rasthagarna. 
Alltid när jag är i stallet och går runt och fixar och har mig så lyssnar jag alltid på musik, känns som allt går lite fortare och man får en lite godare känsla av att gå runt och greja, tycker jag i alla fall - vad tycker ni eller hur gör ni ? 

Nu sitter jag i soffan, ska äta lite mat och sen ska jag sätta mig med plugget - har prov i slutet av veckan så behöver verkligen sitta lite varje dag nu och försöka lära mig allt så att det sitter, jag blir alltid så himla nervös inför prov. Så får sätta igång nu, ha fortsatt trevlig dag och kväll ! 

 

 

Hur söta är inte dessa ston!? 


 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas