NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Underbara häst                                                                                                                                  Svettig och trött liten tjejs efter dagens pass 

 

Idag vill jag ge en stor stjärna till denna fina häst. Herregud vad fin hon var idag, hon var lugn men framåt, lyssnade på mina signaler, frustade och ville verkligen jobba. Rullade på i en fin form i galoppen, traven kändes lika fin den, ökade och minskade tempo och steg i både trav och galopp. När jag längde henne i galoppen, OM hon frustade? haha denna tjejen gillar att länga. 
Jag skuttade till och med över några små hinder idag, chockerande va!? hahah - ni som känner mig och vet hur jag har vart det senaste åren när det kommer till hoppningen så var jag riktigt stolt över mig själv idag faktiskt, om jag får lov att säga så i detta land. 

Red runt där bland hinduerna och funderade länge på om jag skulle våga ta ett skutt med Flisan då jag vet att hon älskar att hoppa och blir väldigt het. Jag började i trav, gick superbra så testade i galopp också, då var hon dock lite mer het på gröten och jag fick hålla i henne lite men det gick kanon bra! och jag var inte rädd utan tyckte faktiskt att det var jätteroligt - kanske sadlar om haha? 

Eftersom det var så fint väder idag så hade paddocken äntligen torkat upp från alla vattenpölar och snödrivor, så det fick bli lindor på idag. Lyckan när jag fick linda igen!? japp den var stor. 
Nu sitter jag i soffan och kollar på lite serier, ska laga lite mat och mysa här i soffan tills Jens kommer hem ifrån träningen, ha en fin tisdagskväll allihopa! 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas