NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Kategori: Donna Silla S

Underbara häst                                                                                                                                  Svettig och trött liten tjejs efter dagens pass 

 

Idag vill jag ge en stor stjärna till denna fina häst. Herregud vad fin hon var idag, hon var lugn men framåt, lyssnade på mina signaler, frustade och ville verkligen jobba. Rullade på i en fin form i galoppen, traven kändes lika fin den, ökade och minskade tempo och steg i både trav och galopp. När jag längde henne i galoppen, OM hon frustade? haha denna tjejen gillar att länga. 
Jag skuttade till och med över några små hinder idag, chockerande va!? hahah - ni som känner mig och vet hur jag har vart det senaste åren när det kommer till hoppningen så var jag riktigt stolt över mig själv idag faktiskt, om jag får lov att säga så i detta land. 

Red runt där bland hinduerna och funderade länge på om jag skulle våga ta ett skutt med Flisan då jag vet att hon älskar att hoppa och blir väldigt het. Jag började i trav, gick superbra så testade i galopp också, då var hon dock lite mer het på gröten och jag fick hålla i henne lite men det gick kanon bra! och jag var inte rädd utan tyckte faktiskt att det var jätteroligt - kanske sadlar om haha? 

Eftersom det var så fint väder idag så hade paddocken äntligen torkat upp från alla vattenpölar och snödrivor, så det fick bli lindor på idag. Lyckan när jag fick linda igen!? japp den var stor. 
Nu sitter jag i soffan och kollar på lite serier, ska laga lite mat och mysa här i soffan tills Jens kommer hem ifrån träningen, ha en fin tisdagskväll allihopa! 

 

 

 

 

En fin flisan

Finaste lilla flisan, vilken känsla jag fick på henne idag. Hon var lugn men ändå framåt, men inte sådär " springig " som hon brukar vara. Hon var såå himla fin, är så nöjd över dagens pass, kunde rulla på i en fin form igenom hela passet utan att hon tog bettet och ville springa ifrån arbetet. Japp, jag är så glad och nöjd idag - denna fina fina lilla tjej.

Två hästar ridna

Ridit båda hästarna idag, Gines var lite seg idag - kan vara att han är lite öm då han har tappat en sko och åkt på massa mugg igen så han var lite varm. Fick bli en lugn skrittrunda på 25 minuter bara och njuta av det fina vädret.

Flisan var riktigt het idag, som vanligt haha! Jobbade mycket med att bara få henne lösgjord och aktiv med bakbenen och ha henne " med " mig liksom. Då hon gärna blir lite springig och drar iväg så jobbar jag hela tiden med att få henne lugnare, vila lite på stegen, samla sig och inte bara springa ifrån arbetet- som hon gärna vill göra.
Men efter ett bra tag med mycket tempoväxlingar och volter för att hela tiden aktivera henne så hon inte hinner tänka på att springa, så går hon helt fantastiskt när hon går där hon ska. Fina fina Flisan.

Upp