NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Kategori: Inredning/Inspiration

Fjäderlampa

 

Tänk att ha denna fina fluffiga lampan i sovrummet eller i vardagsrummet?! hur fin är den inte? - något jag ska införskaffa inom en snar framtid. 

Kär i några koppar

dessa är ifrån myhabitation.se

WOW vad fina koppar jag hittade på en tjejs instagram idag. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag vill ha allihopa. Men är mest sugen på dom med leopardmönstret, hur fina är inte dom? Jag är en sån tjej som verkligen äter och dricker med ögonen, jag dricker t.ex. alltid cola i vinglas, tycker det är mycket godare att dricka i vinglas än i vanliga glas. Och samma sak gäller kaffe, dricker alltid kaffe i mina finaste koppar =) Så dom här kopparna kommer jag nog beställa framöver, hur fina som helst!

BY MALENE BIRGER

Malene Birger har ju ganska nyligen släppt en ny kollektion med massor av olika väskor och mer i en beige nyans. Tycker verkligen allt är super snyggt och det är väldigt fräscht med ljust nu när våren kommer! Jag har själv ett iphone skal härifrån, hade velat ha sminkväskan och plånboken! Här nedan finns länkar till lite olika saker.

1: Pamsy iPhone 6 Cover HÄR // 2: Grineeh Bag HÄR // 3: Smremigio Purse HÄR // 4: Sohna Bag HÄR // 5: Nimbo Clutch HÄR // 6: Dipp Pouch HÄR //

REN INSPIRATION

 WOW, säger jag bara. Även fast jag inte hör speciellt mycket av vad Kyra eller Jan säger pågrund av ekot så är det ändå bara en sån WOW FAKTOR, jag följer Ninas blogg dagligen och fångas av all inspiration hon delar med sig av varje dag. Det är så roligt att ta del av, när man läst om Nina och Bizet's resa varje dag, hur dom har kämpat och sedan är med på en clinic mitt på FRIENDS, det är ren inspiration. Men framför allt vilken enorm kvalitet dom båda två besitter, varje gång man kikar in på hennes blogg så hoppas man att det ska finnas en ny inspirerande och motiverande video från deras träningar. Bizet är ingen lätt häst, men Nina får det och se så fruktansvärt lätt ut, och det är så rätt - precis så det ska vara. Nina, du gör ett fantastiskt jobb och är en stor förebild för mig. 

 

Titta och njut, det gör i alla fall jag - ren inspiration. 

 

 

 

73 QUESTIONS WITH VICTORIA BECKHAM

 

Plötsligt så fick jag ett litet uppvaknande och insåg att den ision som jag haft kring Victoria Beckhamn precis rasat samman. Är det verkligen så här hennes röst låter? 
Tänk vilken otrolig passion denna kvinna går och håller på. Inte nog med att hon är en vacker och har en framgångsrik man så har hon ett par otroligt fina barn och även ett par otroligt etablerade företag. Vad kan man mer som kvinna önska sig? En fin familj och själv göra otroliga framgångar inom det man som mest vill hålla på med. En otroligt inspirerande kvinna, hatten av för Miss Beckham! WOW. 

 

 

Upp