NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Kategori: Tävling

The best

En riktigt lyckad dag blev det, vinst på Curre idag på 69,81% och en andraplats med Dolce på 66,30% är så nöjd. Stolt framförallt, att allt slit faktiskt ger resultat och att man får nått för det i slutändan. Dolce skötte sig jättefint, lite trött men hon gjorde ändå vad hon kunde och lyssnade bra på mina hjälper så jag är nöjd med henne. 

Curre, tredje gången jag rider honom, tänkte mest ställa upp på honom som en rolig grej och går och tar hem skiten, haha riktigt roligt och han var så fin. Väldigt stor skillnad på han och Dolce ridmässigt men roligt att dom är lite olika så man får nya utmaningar. Han var så duktig och jag är så stolt och nöjd över både min och dessa fina hästars insats. Tackar för mig, nu ska jag sova för jag somnar snart på soffan.. 

mina två ritter

För att vara första gången Dolce var ute på tävling så tyckte jag hon skötte sig jättebra, trots att hon skyggade för läktaren och allt var så himla läskigt och nytt så var hon fin trots allt. Jag var dessutom väldigt nervös själv så det speglade nog av sig en hel del. Men trots allt detta så hamnade vi på en 3e plats bland lektionsekipage och vi slog även några privatekipage så jag är NÖJD ändå, hon var duktig och nu laddar vi om för nästa omgång som är på hemmaplan vilket förhoppningsvis kommer kännas en aning bättre. Kom gärna med lite kritik! 

Upp