NATHALIE ERICSON - mitt enkla liv !

Kategori: Tips

fyra från hööksMåste bara tipsa om dessa snygga tröjor från Hööks. Är väldigt impad av deras nya vårkollektion, tycker det var mycket snyggt, jag älskar såna här färger också - enkla " tråkiga " färger, samtidigt som jag älskar att ibland bara pimpa till det lite. Den gula tröjan kommer lätt hamna i min garderob inom en snar framtid tillsammans med ett gult schabrak och lindor - matchning it is !

Kär i några koppar

dessa är ifrån myhabitation.se

WOW vad fina koppar jag hittade på en tjejs instagram idag. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag vill ha allihopa. Men är mest sugen på dom med leopardmönstret, hur fina är inte dom? Jag är en sån tjej som verkligen äter och dricker med ögonen, jag dricker t.ex. alltid cola i vinglas, tycker det är mycket godare att dricka i vinglas än i vanliga glas. Och samma sak gäller kaffe, dricker alltid kaffe i mina finaste koppar =) Så dom här kopparna kommer jag nog beställa framöver, hur fina som helst!

BY MALENE BIRGER

Malene Birger har ju ganska nyligen släppt en ny kollektion med massor av olika väskor och mer i en beige nyans. Tycker verkligen allt är super snyggt och det är väldigt fräscht med ljust nu när våren kommer! Jag har själv ett iphone skal härifrån, hade velat ha sminkväskan och plånboken! Här nedan finns länkar till lite olika saker.

1: Pamsy iPhone 6 Cover HÄR // 2: Grineeh Bag HÄR // 3: Smremigio Purse HÄR // 4: Sohna Bag HÄR // 5: Nimbo Clutch HÄR // 6: Dipp Pouch HÄR //

Upp